Neler Yeni

Amd işlemcili pc nasıldır?

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
Merhaba arkadaşlar ben bi teknik servisçiden 2.el oyuncu masaüstü bilgisayarı alacam ve fiyatı 3300 tl.
İşlemci:amd fx 6300 veya 8350 4 çekirdekli
Ram:8gb 2400mhz
Anakart:msi oyuncu anakartı
Ekran kartı:ekran kartı modelini bilmiyorum ama nvidia geforce gtx markalı ve belleği 2gb
Depolama:1tb hdd
Arkadaşlar kasasıda 4 tane rgb fanlı yani soğutması çok iyi biliyorum güç kaynağını işlemcinin ghzini falan söyleyemedim zaten dükkanlarına gidip ayrıntılı bakıcam bu pc ile oynayacağım oyunlar
Gta 5
Hoi4
Pubg mobile ve ets 2
Adam bana bu pc ile gta 5 dahil bu oyunları oynayabilirsin dedi zaten benim tek oynayacağım yüksek sistemli oyun zaten gta 5 yani cyperpunk gibi oyunları sevmiyorum.Ama ben gene sizlere danışayım dedim sizce bu pc iyi mi??

rtx 3090

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar ben bi teknik servisçiden 2.el oyuncu masaüstü bilgisayarı alacam ve fiyatı 3300 TL.
İşlemci:amd fx 6300 veya 8350 4 çekirdekli
Ram:8gb 2400mhz
Anakart:msi oyuncu anakartı
Ekran kartı:ekran kartı modelini bilmiyorum ama nvidia geforce gtx markalı ve belleği 2gb
Depolama:1tb hdd
Arkadaşlar kasasıda 4 tane rgb fanlı yani soğutması çok iyi biliyorum güç kaynağını işlemcinin ghzini falan söyleyemedim zaten dükkanlarına gidip ayrıntılı bakıcam bu pc ile oynayacağım oyunlar
Gta 5
Hoi4
PUBG mobile ve ets 2
Adam bana bu pc ile gta 5 dahil bu oyunları oynayabilirsin dedi zaten benim tek oynayacağım yüksek sistemli oyun zaten gta 5 yani cyperpunk gibi oyunları sevmiyorum.Ama ben gene sizlere danışayım dedim sizce bu pc iyi mi??
Net bir şekilde her şeyi belirtinn ayrıca sistem çok iyi durmuyor almayın.

Çok fark olmuyor dostum
Maksimum 15 FPS verir herhalde. 4400 MHz falan olsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Intelde apu okadar iyi degil amd cok iyi
İntelde işler görüntü versin yeter diyerek oluyor. Açar bir kaç oyun seni idare eder. AMD APU'ların eksisi yok denilemez işlemci olarak güçsüzler. İntel APU ise işlemci olarak İ7 ise aynı İ7 ama UHD güçsüz.

Swanz

80+ Bronze
Alınmaz.

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
Net bir şekilde her şeyi belirtinn ayrıca sistem çok kötü

Peki.Benim bir laptobum var.sistem özellikleri
İşlemci:intel core i5 5200u 2.20ghz 6 çekirdek
Ram:6gb 1600mhz
Ekran kartı:intel hd graphics ve amd radeon hd 2gb
Depolama:354gb hdd
Ben bu laptobu ilk aldığımda gta 5 ve diğer oyunları oynabiliyodum.şuan anakartı ısınmadan dolayı yandı ve yeni bir anakarta ihtiyacı var.aslında benim lapto özellikleri gta 5 e yetiyo sadece 2gb ram eksikliği var ama minimumda 4gb ram istiyo acaba bu laptoba yeni bir anakart taktırıp bu laptopta en düşük ayarlarda gta 5 hoi4 ets2 ve pubg mobile oyunlarını kasmadan oynayabilirmiyim?

çok kötü sistem paranızı çöpe atmakla eşdeğer.
Valla bilmiyom adamda bana bu pc gta 5 ve diğer oyunlar için yeterli dedi adamlar bilgisayar teknik servis o yüzden bilmiyorum ama şimdi kararsız kaldım çünkü ben bir kere bilgisayar alcam bi daha alamam zaten şu pandemiden pc fiyatları yükseldi.

Son düzenleme:

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
çok kötü sistem paranızı çöpe atmakla eşdeğer.

Peki.Benim bir laptobum var.sistem özellikleri
İşlemci:intel core i5 5200u 2.20ghz 6 çekirdek
Ram:6gb 1600mhz
Ekran kartı:intel hd graphics ve amd radeon hd 2gb
Depolama:354gb hdd
Ben bu laptobu ilk aldığımda gta 5 ve diğer oyunları oynabiliyodum.şuan anakartı ısınmadan dolayı yandı ve yeni bir anakarta ihtiyacı var.aslında benim lapto özellikleri gta 5 e yetiyo sadece 2gb ram eksikliği var ama minimumda 4gb ram istiyo acaba bu laptoba yeni bir anakart taktırıp bu laptopta en düşük ayarlarda gta 5 hoi4 ets2 ve PUBG mobile oyunlarını kasmadan oynayabilirmiyim?

Valla bilmiyom adamda bana bu pc gta 5 ve diğer oyunlar için yeterli dedi adamlar bilgisayar teknik servis o yüzden bilmiyorum ama şimdi kararsız kaldım çünkü ben bir kere bilgisayar alcam bi daha alamam zaten şu pandemiden pc fiyatları yükseldi.
3400g ile bir apu kurmak çok daha mantıklı olur. size satacağı sistemde kim bilir ne ekran kartı var ayrıca o işlemcide sucuk pişiyor. 3400G almanızı öneririm.bilgisizliğinizden faydalanıyor kısaca gta5 açar ama lowda 30 fps alırsınız :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,384
Üyeler
161,848
Son üye
kaptancusto
Top Bottom