Amd Kart Alınır mı ?

RatVC

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese selam öncelikle , sizlerden bir konu hakkında yardım almak istiyorum. Arkadaşlar hazır sistem alıcam ama 3070 8gb vrami olan bir ekran kartına para vermek mantıklı mı. Amd ekran kartları daha mantıklı geliyor özellikle 6700xt li sistemler. Ama bu wattmandir , driver sorunları falan diyorlar bu yüzden gözüm korkuyor. Sizce ne yapmalıyım bütçem çok yok buna dikkat ederek yazın

Herkese selam öncelikle , sizlerden bir konu hakkında yardım almak istiyorum. Arkadaşlar hazır sistem alıcam ama 3070 8gb vrami olan bir ekran kartına para vermek mantıklı mı. Amd ekran kartları daha mantıklı geliyor özellikle 6700xt li sistemler. Ama bu wattmandir , driver sorunları falan diyorlar bu yüzden gözüm korkuyor. Sizce ne yapmalıyım bütçem çok yok buna dikkat ederek yazın
4060/4060Ti varken 3070 alınmaz bence. 6700XT de mantıklı.

6000 serisinde wattman azaldı deyolardı. Ama halen daha arada denk gelebiliyormuş. Wattman olmaması için PSU'nuzun kaliteli ve Watt değerinin de önerilenden en az 150-200W yüksek olması gerektiğine dair söylentiler duymuştum. AMD almamak için bir sebep göremiyorum ben...

4060/4060Ti varken 3070 alınmaz bence. 6700XT de mantıklı.
Hocam 8gb belleğe sahip bir karta tonlarca para vermek mantıklı mıdır sizce. Gerçekten çok kararsızım nvdianın ön belleği az olduğu için AMD , AMD nin eğer yeni kartlarında böyle bir hatası varsa nvdia almak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor . Yada 4060/4060 ti kartların yerine ne alınabilir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,718
Üyeler
197,259
Son üye
erniysk
Geri