AMD kart kullanan fakirler derneği 😀

AMD çok tutulan bir kart olsa Steam top listede olurdu onu geçtim yabancılar 4080 4090 almak yerine full AMD ekran kartı alırdı 👍 100 tane yabancı YouTuber üst düzey sistem toplasa 2 tanesi AMD ekran kartı takıyor 🤔 paranız 4090 yetmiyorsa AMD alabilirsiniz ama 4090dan kimse AMD ye dönmez. Dönen varsa satılık köprüm var satıyorum.
Aslında yaklaşık 1 yıldır fena satmıyor. Mesela RX 7800 XT modeli acayip satıyor yurt dışında.

Bütün parası Nvidia almaya yetmeyip AMD kart alanları bu başlığa bekliyorum. Günde kaç kere Wattman yiyorsunuz? Oyun performansınız nasıl, bir gün zengin olup Nvidia almayı düşünüyor musunuz vs.
Full AMD sistem 2.5 yılda 1 defa wattman yedim yeniden başlatınca düzeldi D: Paramın yetip yetmemesiyle alakasız oyun performansından da memnunum şükür.

Kanka o Wattman olayları RX 570'lerde falan kalmadı mı? Bu arada RTX 3070 kullanan birisi olarak söylüyorum, arkadaşımda 6600XT var ve sırf benden fazla VRAM'e sahip diye Rust'ta falan daha az drop yaşıyor.

Nvidia karta param yetiyor, zaten Nvidia karttan geçtim. Günde hiç wattman hatası yemiyorum. Başka sorun varsa yanıtlayabilirim.
Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim, paran yetmese bile adminin incelediği ürünler ikinci ele düşüyor versin sana. :D
Kanka o Wattman olayları RX 570'lerde falan kalmadı mı? Bu arada RTX 3070 kullanan birisi olarak söylüyorum, arkadaşımda 6600XT var ve sırf benden fazla VRAM'e sahip diye Rust'ta falan daha az drop yaşıyor.
RX570'de OC+UV çekmeden hiç WattMan yemedim. OC+UV ayarlarım stabil olmadığı zaman yiyordum evet.

Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim, paran yetmese bile adminin incelediği ürünler ikinci ele düşüyor versin sana. :D

RX570'de OC+UV çekmeden hiç WattMan yemedim. OC+UV ayarlarım stabil olmadığı zaman yiyordum evet.
Bende de eskiden RX 570 Nitro+ vardı. OC veya UV'den falan çok anlamıyordum diye hiç ellemiyordum. Bir aralar bir driver falan geldi 2-3 ay sürekli bilgisayarım CS:GO, Forza Horizon'dayken falan kapanıyordu.

Paramı verip ikinci el aldım vallaha :D

ülkenin zaten %90 nı fakir bir ekran kartı almak için zengin olmana gerek yok

Bütün parası Nvidia almaya yetmeyip AMD kart alanları bu başlığa bekliyorum. Günde kaç kere Wattman yiyorsunuz? Oyun performansınız nasıl, bir gün zengin olup Nvidia almayı düşünüyor musunuz vs.
1. Aynı paralar
2. Herkes sorun yaşamıyor
3. Denetim masası, nvidianınki gibi windows xp görünümünde değil.

AMD ayarlarını aşırı kurcalamadıkça performanstan yana sorunum olmuyor. Wattman, çökme vb. sorun olmadı. XFX RX 6600 kullanıyorum ikinci el aldım. NVIDIA da kullanırım AMD de kullanırım fark etmez benim için.

bence mobile kart üretmeliler.
Ben açıkçası bundan rahatsızım.
Nvidia mobile ekran kartı piyasasını tekeline topladı bence.

AMD nin denetim masası Nvidiayı mumla aratır. Yeni kartlara koydukları hali iyi ama bir de eski versiyonu var onun 😀
ccc çöp ve geçmişte kaldı o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence mobile kart üretmeliler.
Ben açıkçası bundan rahatsızım.
Nvidia mobile ekran kartı piyasasını tekeline topladı bence.
Zaten var ama bu ülkeye ithal edilmiyor. Sadece rx 6500m, rx 5500m falan ithal ediliyor/edildi. Birde rx 6600m mi neydi sanırsam.

Geri