İlk kullanıcıları her köşede yanlıyor herhalde 2. el alınca motoru yatak falan sarıyor doğru diyonuz.2.el amd kart alınmaz. Güven vermiyor. Alacaksan sıfır alacaksın. Amd de şikayet edenlerin cogu ikinci el alanlar.
Formatınız bildiğimiz Usbden temiz kurulum değil mi? Ayrıca Windows update ini yaptıktan sonra dediğim programıda kullandınız diye tahmin ediyorum? CMD den sfc /scannow taraması yapın sonra tekardan Amd cleanup utilty ile (hatta üstüne kesin olsun diye DDU ile fakat DDU da ayarlardan amd özel seçeneklerinde bütün tikleri işaretleyin ve "Windows" bir aygıt ile sürücü ararken, sürücülerin windows update ile yüklenmesini önleyin kutucuğunu işaretleyin, ve DDU yu Güvenli öyükleme ile kullanmalısınız) sürücüyü sildikten sonra tekrardan kurun.
dümdüz driver mı yükledin. başka bişey yaptın mı hiç.Ben sıfırdan 9700x ve 9070xt li sistem dizdim. En kaliteli parçaları almaya çalıştım indirimlerden 2 hafta oldu baya memnunum sıfır sorun.
knk senın pcde sorun var bende kullanıyorum aynı kartı bir kere crash yemedımRtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktımcyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.
Edit pubg 3 oldu.
Tavsiye verecekler yazabilir.
Alıntıyı görüntüle
Kanka ben de unutmuşum prosedürleri 2 senedir pc kullanmıyordum hiçbirşey yüklemedim ben amd adrenalin hariç.dümdüz driver mı yükledin. başka bişey yaptın mı hiç.
Deneme amaclı oyun indiriyom bitsin yapacağım dediğiniziFormatınız bildiğimiz Usbden temiz kurulum değil mi? Ayrıca Windows update ini yaptıktan sonra dediğim programıda kullandınız diye tahmin ediyorum? CMD den sfc /scannow taraması yapın sonra tekardan Amd cleanup utilty ile (hatta üstüne kesin olsun diye DDU ile fakat DDU da ayarlardan amd özel seçeneklerinde bütün tikleri işaretleyin ve "Windows" bir aygıt ile sürücü ararken, sürücülerin windows update ile yüklenmesini önleyin kutucuğunu işaretleyin, ve DDU yu Güvenli öyükleme ile kullanmalısınız) sürücüyü sildikten sonra tekrardan kurun.
Ayt Fizik çözerken bi yandan Forumda dolaşmak sarıyo .DFormatınız bildiğimiz Usbden temiz kurulum değil mi? Ayrıca Windows update ini yaptıktan sonra dediğim programıda kullandınız diye tahmin ediyorum? CMD den sfc /scannow taraması yapın sonra tekardan Amd cleanup utilty ile (hatta üstüne kesin olsun diye DDU ile fakat DDU da ayarlardan amd özel seçeneklerinde bütün tikleri işaretleyin ve "Windows" bir aygıt ile sürücü ararken, sürücülerin windows update ile yüklenmesini önleyin kutucuğunu işaretleyin, ve DDU yu Güvenli öyükleme ile kullanmalısınız) sürücüyü sildikten sonra tekrardan kurun.
İlk kullanıcıları her köşede yanlıyor herhalde 2. el alınca motoru yatak falan sarıyor doğru diyonuz.
tıp yazmaAyt Fizik çözerken bi yandan Forumda dolaşmak sarıyo .D
Sıralamayı yapakta orasını düşünürüz, dereyi görmeden paçayı sıvamayak .Dtıp yazma
ilk sınavdan stresten hasta oldum sınav haftasından sonra tatil bile yok yksden daha zorSıralamayı yapakta orasını düşünürüz, dereyi görmeden paçayı sıvamayak .D