Amd kartlar benim için başlamadan bitti

Ben sıfırdan 9700x ve 9070xt li sistem dizdim. En kaliteli parçaları almaya çalıştım indirimlerden 2 hafta oldu baya memnunum sıfır sorun.

2.el amd kart alınmaz. Güven vermiyor. Alacaksan sıfır alacaksın. Amd de şikayet edenlerin cogu ikinci el alanlar.
İlk kullanıcıları her köşede yanlıyor herhalde 2. el alınca motoru yatak falan sarıyor doğru diyonuz.

Yeni hatamız bu

Format attım, win up bitti amd driver indirdim sonuc bu
Alıntıyı görüntüle
Formatınız bildiğimiz Usbden temiz kurulum değil mi? Ayrıca Windows update ini yaptıktan sonra dediğim programıda kullandınız diye tahmin ediyorum? CMD den sfc /scannow taraması yapın sonra tekardan Amd cleanup utilty ile (hatta üstüne kesin olsun diye DDU ile fakat DDU da ayarlardan amd özel seçeneklerinde bütün tikleri işaretleyin ve "Windows" bir aygıt ile sürücü ararken, sürücülerin windows update ile yüklenmesini önleyin kutucuğunu işaretleyin, ve DDU yu Güvenli öyükleme ile kullanmalısınız) sürücüyü sildikten sonra tekrardan kurun.

Ben sıfırdan 9700x ve 9070xt li sistem dizdim. En kaliteli parçaları almaya çalıştım indirimlerden 2 hafta oldu baya memnunum sıfır sorun.
dümdüz driver mı yükledin. başka bişey yaptın mı hiç.

Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktım :) cyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.

Edit pubg 3 oldu.

Tavsiye verecekler yazabilir.
Alıntıyı görüntüle
knk senın pcde sorun var bende kullanıyorum aynı kartı bir kere crash yemedım

Formatınız bildiğimiz Usbden temiz kurulum değil mi? Ayrıca Windows update ini yaptıktan sonra dediğim programıda kullandınız diye tahmin ediyorum? CMD den sfc /scannow taraması yapın sonra tekardan Amd cleanup utilty ile (hatta üstüne kesin olsun diye DDU ile fakat DDU da ayarlardan amd özel seçeneklerinde bütün tikleri işaretleyin ve "Windows" bir aygıt ile sürücü ararken, sürücülerin windows update ile yüklenmesini önleyin kutucuğunu işaretleyin, ve DDU yu Güvenli öyükleme ile kullanmalısınız) sürücüyü sildikten sonra tekrardan kurun.
Deneme amaclı oyun indiriyom bitsin yapacağım dediğinizi

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Ayt Fizik çözerken bi yandan Forumda dolaşmak sarıyo .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,187
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri