Neler Yeni

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

cncyto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oktay
Dostum konuyu okusan anlarsın zaten bu soruyu tek soran sensin. Oyunun exe dosyası nerdeyse oraya atacaksın FSR2FSR3_210 fsr 2.1 sürümü yazmışım sonra sana artı olarak FSR2FSR3_220 fsr 2.2 sürümü dedim zaten geriye tek bir tane dosya kalıyor o da fsr 2.0 . Oyunun exe dosyasına atacağınıda söyledim yani bunu da anlamadıysan daha ne yapabilirim ki. FSR2FSR3_200 de fsr 2.0 sürümü.

FSR2FSR3_200: FSR 2.0
FSR2FSR3_210: FSR 2.1
FSR2FSR3_220: FSR 2.2

Oyunda hangi fsr sürümü varsa oyunu .exe dosyası neredeyse oraya atacaksın tüm oyunlarda çalışmayabilir.
anlaşıp anlaşamamak neyse bro önemli değil teşekkür ederim vaktini ayırdığın için ayrıca pek çok yorum olduğu için hepsini gözden geçiremedim çoğu oyun fsr2 yazıyor ya hangi sürümü atmak lazım onu anlayamadım doğrusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erol Yavuz

Ekler

• Cyberpunk 2077_2024.01.03-17.59.png
    Cyberpunk 2077_2024.01.03-17.59.png
    2.6 MB · Hit: 69

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Ahmet Hakan
anlaşıp anlaşamamak neyse bro önemli değil teşekkür ederim vaktini ayırdığın için ayrıca pek çok yorum olduğu için hepsini gözden geçiremedim çoğu oyun fsr2 yazıyor ya hangi sürümü atmak lazım onu anlayamadım doğrusu
FSR 2 yazıyorsa FSR 5.0 kurman gerekiyor kardeşim(!)

Adam yeterince net bir şekilde 2.0 demiş FSR 2 yazan oyunlar için. Eğer 2.1 ya da 2.2 yazarsa o zaman ilgili dosyaları atarsın.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Rica ederim dostum. Bu arada güncel sürüm attım onu kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam yeterince net bir şekilde 2.0 demiş FSR 2 yazan oyunlar için. Eğer 2.1 ya da 2.2 yazarsa o zaman ilgili dosyaları atarsın.
Dostum birbirimize kırıcı sözler kullanmadan konuşalım lütfen.
Dostum sende bi restart at pc'ye belki gelir.

cncyto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oktay

neden bu kadar gerginsin kardeşim problemin mi var? arkadaşa da teşekkür ettim ayrıca?

hatta sana senin dilinde konuşayım dostum starfield 2.2 destekliyor atılması gereken dosyaları attım ve şuan oyun açılmıyor bir şey yapmadan önce sormanın iyice kavrayıp anlamanın zararını neden çekeyim? @fenerlimühendis
1704294739291.png

Son düzenleme:

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
neden bu kadar gerginsin kardeşim problemin mi var? arkadaşa da teşekkür ettim ayrıca?

hatta sana senin dilinde konuşayım dostum starfield 2.2 destekliyor atılması gereken dosyaları attım ve şuan oyun açılmıyor bir şey yapmadan önce sormanın iyice kavrayıp anlamanın zararını neden çekeyim? @fenerlimühendis Alıntıyı görüntüle
Starfiled çalışmıyor galiba. Tam emin değilim

federalper

80+ Silver
Rica ederim dostum. Bu arada güncel sürüm attım onu kullan

Dostum birbirimize kırıcı sözler kullanmadan konuşalım lütfen.

Dostum sende bi restart at pc'ye belki gelir.
Denedim kanka sonuç aynı hala.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Denedim kanka sonuç aynı hala.
Arkadaşa bunları yaptırdım sende bir dene
nvngx.dll dosyaını yeniden adlandırıp önene bunu koysana _ yani böyle olsun _nvngx.dll oyunu çalıştır eğer olmazsa bu nvngx.dll dosyasını silip tekrar dene
Oyunda vsync ayarı açıksa kapat fsr filanda kapatıp tekrar adımları uygula restart atıp tekrar dene

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Bende o zaman bi uncharted legacy edition da deneyeyim bakalım

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
rx 580 de çalışıyor mu bu acaba

federalper

80+ Silver
Arkadaşa bunları yaptırdım sende bir dene
nvngx.dll dosyaını yeniden adlandırıp önene bunu koysana _ yani böyle olsun _nvngx.dll oyunu çalıştır eğer olmazsa bu nvngx.dll dosyasını silip tekrar dene
Oyunda vsync ayarı açıksa kapat fsr filanda kapatıp tekrar adımları uygula restart atıp tekrar dene
_nvngx.dll zaten var dedi düz nvngx'ı sildim hala açamıyorum

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Top Bottom