nvngx'ın _ sini düzenleyip res attım çalışmadı bir de dediğin gibi deneyeceğim şuanda bir işlem olduğu için res atamıyorumtekrar dosyaların hepsini ekle nvngx olarak kaydet restart at
hocam dosyaları doğru yere attıgınızdan emin olun ben ilk yaptıgımda exe dosyasının bulundugu yere değil farklı yere atmıştım en başından tekrar kontrol edinnvngx'ın _ sini düzenleyip res attım çalışmadı bir de dediğin gibi deneyeceğim şuanda bir işlem olduğu için res atamıyorum
Doğru yere atıyorum hocam dosyaları her şeyi doğru yapıyorumhocam dosyaları doğru yere attıgınızdan emin olun ben ilk yaptıgımda exe dosyasının bulundugu yere değil farklı yere atmıştım en başından tekrar kontrol edin
çalışmıyor brom ben test ettim halihazırda tekrardan teşekkür ederim attığın siteye bakıp denerim artık ♥Starfiled çalışmıyor galiba. Tam emin değilim
LukeFZ FSR2FSR3 Mod Setup Wizard Profile
docs.google.com
örnek vericem alan wake 2 de olur mu hocam dlss mi seçicem onun için.Her oyunda değil ama çoğu oyunda yapabilirsin.
Olur o oyunda yapılıyor. Burda liste varörnek vericem alan wake 2 de olur mu hocam dlss mi seçicem onun için.
Dostum sende çalışmamış gibi sankiUNCHARTED 4 I3 12100F RX6600
BOYUT BÜYÜK DİYE SİTEDEN KÜÇÜLTTÜM BOYUTU O YÜZDEN GRAFİK KAYBI OLABİLİR
DLSS KAPALI FSR KAPALI
ULTRA AYARLAR
Alıntıyı görüntüle
DLSS KALİTE FSR KAPALI
ULTRA AYARLAR
Alıntıyı görüntüle
DLSS KAPALI FSR 2.0 KALİTE
ULTRA AYARLAR
Alıntıyı görüntüle
DLSS VE FSR'DA gölge bırakma durumu oldu fakat grafiksel olarak çok kayıp görmedim. Ayrıca daha zorlu oyunlarda çok daha işlevli olacağını düşünüyorum.
Listede yok denmiş ama Uncharted 4 de işe yaradı. 5i bilmiyorum
Orasını bende anlamadım hem 10-15 fps artış oldu hem de çalışmamış gibi durduDostum sende çalışmamış gibi sanki