federalper
80+ Silver
Aynıymış.
Valla bilmiyorum o zaman dostum bu videodan aldım ben bi izle istersenAlıntıyı görüntüle
Aynıymış.
Bende çalışıyor çalıştıranlarda var ama bazı kişilerde çalışmıyor anlamadım.çalışmıyorki bu
hatta daha kötü oluyor oyunValla bilmiyorum o zaman dostum bu videodan aldım ben bi izle istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende çalışıyor çalıştıranlarda var ama bazı kişilerde çalışmıyor anlamadım.
daha kötü derken drop yemeye başladıUzak taraflar bulanık oluyor göz ardı edilebilir zaten beta daha ilerde düzeltilir.
crack mi hocam bende de phantom liberty olan v2 vardi olmuyordu. 2.1 varmis onu denedim calisti.201 de 220 de denedim olmadı hala açamıyorum çok garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun versiyonu ile ilgil desem phantom liberty dlc'si ile birlikte olan son versiyonu indirdim eski sürüm olacağını düşünmüyorum dlc yeni çıktı
nvngx.dll dosyaını yeniden adlandırıp önene bunu koysana _ yani böyle olsun _nvngx.dll oyunu çalıştır eğer olmazsa bu nvngx.dll dosyasını silip tekrar deneModu kurdum ama bu şekilde görünüyor
Sadece dlaa keskinleştirme ayarı geldi diğer ayarlar hala kapalınvngx.dll dosyaını yeniden adlandırıp önene bunu koysana _ yani böyle olsun _nvngx.dll oyunu çalıştır eğer olmazsa bu nvngx.dll dosyasını silip tekrar dene
evet çalıştırdımreg dosyasını çalıştırdın değil mi?