Neler Yeni

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

D7fferent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caglar
Modu yapmadan önce oyun açılıyormuydu?
Belki bilen biri yazar diye yazıyorum. 0.7.5 dosyasında dlss kare oluştur ve diğer tuşlar açıldı.Fakat bu ayarları aktif etmeme rağmen fpsimde herhangi bir değişim olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
KöylüCabbar
💥İndirme Linkleri:
DİSCORD REDDİT
(Bu linkler modu paylaşan kişinin hesapları... İndiremeyenler özelden yazabilir)
MOD SÜRÜMLERİ:
  • 0.7.3
  • 0.7.4
  • 0.7.5 Beta (YENİ)
Bu modu fsr destekleyen çoğu oyunda kullanabilirsiniz BU LİNKTEN mevcut oyunlara bakabilirsiniz. Ben cyberpunk 2077 oyununda yaptım diğer oyunlarada aynı şekilde ekleyebilirsiniz. İlk önce 0.7.3 sürümünü kurun diğer sürümleri çok rahat üstüne eklersiniz.

KURULUM 0.7.3 SÜRÜMÜ İÇİN:
İndirdiğiniz dosyada bu üç klasör yer alacak en alttaki FSR2FSR3 yazan klasörü açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
_______________________________________________________________________________________________

Karşımıza burası gelecek PotatolsBack.zip klasörünü açıyoruz ve içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) - Yani oyunun ana .exe dosyası nerdeyse oraya atıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
_______________________________________________________________________________________________

Sonra az önceki klasörden bu klasörü yani 0.7.2 yazanı açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Bu zip dosyasını yani FSR2FSR3_210 yazanı buluyoruz ve içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) Gelen uyarıya hepsini değiştir diyoruz Yani oyunun ana .exe dosyası nerdeyse oraya atıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

FSR SÜRÜMLERİ
FSR2FSR3_200:
FSR 2.0
FSR2FSR3_210: FSR 2.1
FSR2FSR3_220: FSR 2.2
OYUNDAKİ FSR SÜRÜMÜNE GÖRE YUKARDAKİ İSMİ YAZILAN ZİP DOSYLARINDAN UYGUN VERSİYONUN İÇİNDEKİ DOSYALARI MODLAYACAĞINIZ OYUNUN ANA .EXE DOSYASININ OLDUĞU KONUMA ATIYORUZ.

cyberpunk 2077 de fsr 2.1 sürümü olduğu için FSR2FSR3_210'u kullandık

.exe dosyasının olduğu konum(Cyberpunk 2077\bin\x64) klasörünün içinde bu dosyayı bulup açıyoruz ve reg dosyasını ekledikten sonra oyunu çalıştırıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Oyun içinde dlls açık olacak
dlls kalite yapıyoruz ve alttan kare oluşturmayı açıyoruz (dlls kullanmıyoruz tabikide fsr 2.1 bu)

(Işın oluşturma açmayın)

Alıntıyı görüntüle

EKRAN KARTI RX 6800 16GB
İŞLEMCİ R5 5600
1080P

RTX AÇIK - ULTRA GRAFİKLER - FSR: KAPALI

Alıntıyı görüntüle

RTX AÇIK - ULTRA GRAFİKLER - FSR: AÇIK
Alıntıyı görüntüle
Donanım arşivi kanalından indirdim Patato diye ibşey yok.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
tlou 1 de nasıl açacağım
fsr 2.1 sürümü var o oyunda yani FSR2FSR3_210 klasörünün içindekileri oyunun ana exe klasörüne atacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

220 dosyasının içindekileri atıp açacaksın 0.7.6 versiyonunu kullan çökme sorunu çözülmüş
076 ne ara çıktı bi deneyelim. Tlou da fsr 2.1 var. 210 yada 201'i atacak

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
misfit
7.3.0 ve 7.3.6 arasında fark hisseden var mı? Alan Wake 2'de pek bir fark göremedim.

Cormack

80+
fsr 2.1 sürümü var o oyunda yani FSR2FSR3_210 klasörünün içindekileri oyunun ana exe klasörüne atacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

076 ne ara çıktı bi deneyelim. Tlou da fsr 2.1 var. 210 yada 201'i atacak
Ben denediğimde 220 dışında çalışmıyordu değiştiyse bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet ikbal adak
💥İndirme Linkleri:
DİSCORD REDDİT
(Bu linkler modu paylaşan kişinin hesapları... İndiremeyenler özelden yazabilir)
MOD SÜRÜMLERİ:
  • 0.7.3
  • 0.7.4
  • 0.7.5 Beta (YENİ)
Bu modu fsr destekleyen çoğu oyunda kullanabilirsiniz BU LİNKTEN mevcut oyunlara bakabilirsiniz. Ben cyberpunk 2077 oyununda yaptım diğer oyunlarada aynı şekilde ekleyebilirsiniz. İlk önce 0.7.3 sürümünü kurun diğer sürümleri çok rahat üstüne eklersiniz.

KURULUM 0.7.3 SÜRÜMÜ İÇİN:
İndirdiğiniz dosyada bu üç klasör yer alacak en alttaki FSR2FSR3 yazan klasörü açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Karşımıza burası gelecek PotatolsBack.zip klasörünü açıyoruz ve içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) - Yani oyunun ana .exe dosyası nerdeyse oraya atıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Sonra az önceki klasörden bu klasörü yani 0.7.2 yazanı açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Bu zip dosyasını yani FSR2FSR3_210 yazanı buluyoruz ve içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) Gelen uyarıya hepsini değiştir diyoruz Yani oyunun ana .exe dosyası nerdeyse oraya atıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

FSR SÜRÜMLERİ
FSR2FSR3_200:
FSR 2.0
FSR2FSR3_210: FSR 2.1
FSR2FSR3_220: FSR 2.2
OYUNDAKİ FSR SÜRÜMÜNE GÖRE YUKARDAKİ İSMİ YAZILAN ZİP DOSYLARINDAN UYGUN VERSİYONUN İÇİNDEKİ DOSYALARI MODLAYACAĞINIZ OYUNUN ANA .EXE DOSYASININ OLDUĞU KONUMA ATIYORUZ.

cyberpunk 2077 de fsr 2.1 sürümü olduğu için FSR2FSR3_210'u kullandık

.exe dosyasının olduğu konum(Cyberpunk 2077\bin\x64) klasörünün içinde bu dosyayı bulup açıyoruz ve reg dosyasını ekledikten sonra oyunu çalıştırıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Oyun içinde dlls açık olacak
dlls kalite yapıyoruz ve alttan kare oluşturmayı açıyoruz (dlls kullanmıyoruz tabikide fsr 2.1 bu)

(Işın oluşturma açmayın)

Alıntıyı görüntüle

EKRAN KARTI RX 6800 16GB
İŞLEMCİ R5 5600
1080P

RTX AÇIK - ULTRA GRAFİKLER - FSR: KAPALI

Alıntıyı görüntüle

RTX AÇIK - ULTRA GRAFİKLER - FSR: AÇIK
Alıntıyı görüntüle
REİS MALA ANLATIR GİBİ ANLATABİLİRMİSİN BEN ŞİMDİ 6700XT İLE DLSS KARE OLUŞTURMA TUŞUNU AÇAMIYORUM MODLA AÇABİLİRMİYİM

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
misfit

MrCodeX

80+ Silver
Dahası