Amd ki kasa bakıyorum bu kasayı almayı düşünüyorum sizce nasıl

49 buna verirsen ilerde çok pisman olursun. ekran kartı 5060 ti 16 gb olsa neyse ama 5060 8 gb olmaz abi.

kanka o paralara daha iyi bir kasa bulunabilir bence bütceni biraz daha arttır 5070 al almışken.
önerebilceğin hazır sistemi atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi arttırmaya gerek yok düşürüp 5070 alabilir o fiyatlara 9070xt sistemler çıkıyor
doğru diyorsun aslında bakalım bilirim kanka

49 buna verirsen ilerde çok pisman olursun. ekran kartı 5060 ti 16 gb olsa neyse ama 5060 8 gb olmaz abi.
neden ki 8gb az mı cok bilmiyorum da 16 ile arasında o kadar fark var mı

Hocam 50k'ya kesinlikle 5060ti 8gb almayın.
5060ti 16gb sistemler 35-40k civarına indirime giriyorlar.

Geçen cuma 5070 sistem 46k ya satıldı.

8gb vram ile 16gb vram arasında aynı model kart için evet çok fark var. En basit şekliyle oyunların vram tüketimi gittikçe artıyor gelecekte(hatta 1 seneye kalmadan) istediğiniz ayarlarda oyunları rahat rahat oynayamayabilirsiniz. Kaliteden kısmanız gerekir
Ancak şunu da belirtiyim bu durum sadece aynı model kartlar için geçerli. Yoksa 5070 12gb versiyonu 5060ti 16gb versiyonundan çok daha uzun ömürlü ve güçlü bir karttır.

Tavisyem yarın akşam gaming gecesi indirimlerini bekleyin. Tavisye için beni etiketleyebilirsiniz ben de 5070 sistemi gaming gecesinden uzun süre araştırarak almıştım. 2 haftadır kullanıyorum.

ekran kartı 8gb alma arkadaş doğru dio kanka en kötü en kötü 5060 yerine 5050 al 16gb al yada bütceni biraz daha biriktit benden sana tavsiye 5060 ti 16gb arkadaşın dediği gibi.

Fiyatına göre güzel indirime girmiş kurumsal firma düşünülebilir iyi araştır
Kurumsal firmanın avantajı nedir tam olarak. 5060 8gb sistem 50k ya vermişler.
Garantisi deseniz tüm parçaların kendi distributör garantisi var. Kurumsal firmaya ait değil.
Kusura bakmayın ama 50k ya bu sistemi yayınlamak bile sahtekarlık ve kullanıcıyı yanlış yönlendirmektir.

Kim bilir kaç insan güvenilir olduğunu düşünerek bu tuzağa düşmüştür. Yazık ailelerin bütçesini böyle sömürmeleri.

Geri