AMD mi NVDIA mı

tectec78

80+
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşlar normalde "MSI RX5700 Gaming X" model alacakken forumdaki sürekli mavi ekran veya siyah ekran vb. hataları görmekten gözüm korktu AMD bir ekran kartı almaya çünkü zaten pcden pek anlamıyorum birde bu hataları alırsam öyle kalır pc. Siz ne düşünorsunuz sizcede NVDIA almam gerekir mi? Yoksa hata falan yok milletmi abartıyor?

Alabilirsiniz ama nvdia kartlar biraz pahali

Bence amd bu kadar korkulacak bir şey değil bütçenize göre seçim yapın bütçeniz nedir ?

Arkadaşlar normalde "MSI RX5700 Gaming X" model alacakken forumdaki sürekli mavi ekran veya siyah ekran vb. hataları görmekten gözüm korktu AMD bir ekran kartı almaya çünkü zaten pcden pek anlamıyorum birde bu hataları alırsam öyle kalır PC. Siz ne düşünorsunuz sizcede NVDIA almam gerekir mi? Yoksa hata falan yok milletmi abartıyor?
Kafanda AMD alırsam pişman olurum diye bi kaygı olmasın.Zaten öyle olsa bugünlere kadar AMD yürüyemezdi fakat ben yine de NVIDIA´cı tayfadanım :)

bütçeni biraz aşarsan Nvidia daha iyi.

Nvidia daha iyi ancak Amd daha fiyat performans.

Arkadaşlar normalde "MSI RX5700 Gaming X" model alacakken forumdaki sürekli mavi ekran veya siyah ekran vb. hataları görmekten gözüm korktu AMD bir ekran kartı almaya çünkü zaten pcden pek anlamıyorum birde bu hataları alırsam öyle kalır PC. Siz ne düşünorsunuz sizcede NVDIA almam gerekir mi? Yoksa hata falan yok milletmi abartıyor?
öncelik nvdıa

5700 yerine rtx bir ekran kartı al bence rtx teknolojisinide kullanabilirsin hem ama yüksek fps istiyosan 5700 al mavi ekran problemi yazılımlar ile düzeltilebiliyo bende amd kullanıcısıyım gayet memnunum.

Bu mavi ekran konusunu hep Nvidia kullananlardan duyuyorum. AMD mavi ekran olayı çözüldü.www

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,372
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri