- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzeldir sorun yaşamazsın. Gaming X serileri sadece 2070S ya da 2080 ila üzeri kart alacaklar tercih etmeli. Ya da indirim varsa.
Güzeldir sorun yaşamazsın. Gaming X serileri sadece 2070S ya da 2080 ila üzeri kart alacaklar tercih etmeli. Ya da indirim varsa.
İyidir ama bence 3800tl verme o karta. 3100tl şu an bu kart için çok çok ucuz kaçırma derim.bu site nasıldır garanti ve geri iade süreçlerinde nasıllar biliyormusunuz ve marka model nasul bu kart acaba?
yazılım güncellemesi geliyor son guncelleme notlarını oku mesela mavi ekran problemiyle ilgili maddelerde var. Problem nasıl duzeltiliyor bilmiyorum onunla ilgili youtubeya bakabilirsin. Rtxli ekran kartı alman daha iyi olur diye düşünüyorum amatamamda bu mavi ekran hataları ile karşılaşınca ne yapıcaz ozaman herkes karşılaşıyor yani nasıl olcak bu işler en azıdan NVDIAda böyle bir problem yok diyorlar
hangi kart için çok çok ucuz bir değer anlamadımİyidir ama bence 3800tl verme o karta. 3100tl şu an bu kart için çok çok ucuz kaçırma derim.
arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam pc öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanşyazılım güncellemesi geliyor son guncelleme notlarını oku mesela mavi ekran problemiyle ilgili maddelerde var. Problem nasıl duzeltiliyor bilmiyorum onunla ilgili youtubeya bakabilirsin. Rtxli ekran kartı alman daha iyi olur diye düşünüyorum ama
arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam PC öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanşBu kart için. Normalde 2060'lar bu fiyatta. 2060 Super için çok ucuz.
![]()
MSI VGA GeForce RTX 2060 Süper Ventüs GP OC NVIDIA Ekran Kartı
MSI VGA GeForce RTX 2060 Süper Ventüs GP OC NVIDIA Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Dostum şu an sana şöyle söyleyeyimarkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam PC öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam PC öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanş
Siteler yanlış.arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam PC öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanş
arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam PC öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanş
Biz superı öneriyoruz?5700 varken 2060 oneren kişiye saygılar
ne sitesi yanlışSiteler yanlış.
Biz superı öneriyoruz?
En güvendiğim techpowerup.Siteler yanlış.
2060 Super 3100tl asıl sana saygılar bro.5700 varken 2060 oneren kişiye saygılar