AMD mi NVDIA mı

bu site nasıldır garanti ve geri iade süreçlerinde nasıllar biliyormusunuz ve marka model nasul bu kart acaba?
İyidir ama bence 3800tl verme o karta. 3100tl şu an bu kart için çok çok ucuz kaçırma derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona 3800 vereceksen 200 daha koyar 2070 alırsın boşver onu.

tamamda bu mavi ekran hataları ile karşılaşınca ne yapıcaz ozaman herkes karşılaşıyor yani nasıl olcak bu işler en azıdan NVDIAda böyle bir problem yok diyorlar
yazılım güncellemesi geliyor son guncelleme notlarını oku mesela mavi ekran problemiyle ilgili maddelerde var. Problem nasıl duzeltiliyor bilmiyorum onunla ilgili youtubeya bakabilirsin. Rtxli ekran kartı alman daha iyi olur diye düşünüyorum ama

Ben anlarım uğraşarım dersen AMD.
Ben alırım bir kere kullanırım dersen NVIDIA.

yazılım güncellemesi geliyor son guncelleme notlarını oku mesela mavi ekran problemiyle ilgili maddelerde var. Problem nasıl duzeltiliyor bilmiyorum onunla ilgili youtubeya bakabilirsin. Rtxli ekran kartı alman daha iyi olur diye düşünüyorum ama
arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam pc öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanş

Bu kart için. Normalde 2060'lar bu fiyatta. 2060 Super için çok ucuz.

arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam PC öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanş

arkadaşlar valla çok kararsız kaldım ya bana AMD mi NVDIA mı karar vermem için bir kıyaslama sitesi söylermisinz kartlar arasındaki farkı bir görmejk istiyorum? ben cidden mavi ekran falan alırsam PC öyle kalır hiç bişiy yaopamam yanş

Dostum şu an sana şöyle söyleyeyim
Nvidia'nın artıları (AMD'ye göre)
Daha düşük güç tüketimi
DLSS 2.0
RayTracing
Nvenc
Ve en önemlisi çok daha stabil bir yazılım yani mavi ekran olayları çok çok çok daha az Nvidia'da.

Siteler yanlış.

5700 varken 2060 oneren kişiye saygılar
Biz superı öneriyoruz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,415
Üyeler
188,105
Son üye