Neler Yeni

AMD mi nvidia mi?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
AMD nvidiaya göre ısınır diyorlar
Soruyu sorma amacım uzun ömürlü PC toplamayi düşünüyorum hangi marka daha uzun ve performanslidir (Chipset olarak diyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeltme:Uzun ömürlü

naysxd

80+
fiyat/performans açısından amd ryzen yeni nesil işlemcilerle açık ara önde ayrıca chipset kısmında sıcaklık problemi de yok tabii 3600 vesaire gibi işlemciler ilerki dönemlerde yük altında soğutucuya ihtiyaç duyabilir fakat bu ısı problemi olduğu anlamına gelmez.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
fiyat/performans açısından AMD ryzen yeni nesil işlemcilerle açık ara önde ayrıca chipset kısmında sıcaklık problemi de yok tabii 3600 vesaire gibi işlemciler ilerki dönemlerde yük altında soğutucuya ihtiyaç duyabilir fakat bu ısı problemi olduğu anlamına gelmez.
hocam arkadaş ekran kartından bahsediyor işlemci değil amd mi nvidia mı demiş

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat/performans açısından AMD ryzen yeni nesil işlemcilerle açık ara önde ayrıca chipset kısmında sıcaklık problemi de yok tabii 3600 vesaire gibi işlemciler ilerki dönemlerde yük altında soğutucuya ihtiyaç duyabilir fakat bu ısı problemi olduğu anlamına gelmez.
Yalnız turu ekran kartı yazdım sorudada Nvidia yer alıyor 👍

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bana kalırsa cebinizden bi kere çıksın tam çıksın şuan bence nvidianın en iyi fiyat performans kartları 1650 SUPER-1660 SUPER-1660Tİ Üst segment olarak soruyorsanız RTX 2060-2060 SUPER 2070

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
bana kalırsa cebinizden bi kere çıksın tam çıksın şuan bence nvidianın en iyi fiyat performans kartları 1650 SUPER-1660 SUPER-1660Tİ Üst segment olarak soruyorsanız RTX 2060-2060 SUPER 2070
RX 5600xt ve ustuusnu düşünüyorum ya da rx2060 ile 2060 süper her iki marka için

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yalnız turu ekran kartı yazdım sorudada Nvidia yer alıyor 👍
amd nin çoğu kartında ısınma sorunu oluyor ve bence optimizasyonlarda da nvidia önde bunu amd kullananlarda diyor amd fiyat performans olarak iyi kartlar çıkarıyor evet ama dediğim gibi bence nvidia tercih edin siz bütçenizi söyleyin max ben size öneri yapayım isterseniz

RX 5600xt ve ustuusnu düşünüyorum ya da rx2060 ile 2060 süper her iki marka için
tabikide önerim 2060 super ray tracing özelliğinden zevk almak istiyorsanız 2060 super alın gerçekten çok iyi kart uzun sürede götürür her oyunu en az 3 sene ultra da açacağından emin olduğum bi kart sonraki oyunlarda da bi tık ayar düşersiniz veya ozamana kadar para biriktirip yeni seri bi kart alırsınız

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
AMD nin çoğu kartında ısınma sorunu oluyor ve bence optimizasyonlarda da Nvidia önde bunu AMD kullananlarda diyor AMD fiyat performans olarak iyi kartlar çıkarıyor evet ama dediğim gibi bence Nvidia tercih edin siz bütçenizi söyleyin max ben size öneri yapayım isterseniz
Abdullah abi eğer güzel kampanya yaapraa karttaki da sistem gibi ya da Gaming gecesinden alacağım Max bütçem 6000 fakat dediğim gibi çok indirme düşünce alicam

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
AMD nvidiaya göre ısınır diyorlar
Soruyu sorma amacım uzun ömürlü PC toplamayi düşünüyorum hangi marka daha uzun ve performanslidir (Chipset olarak diyorum)

Düzeltme:Uzun ömürlü
Bence rtx li ekran kartı almayacaksan amd

Top Bottom