amd mi nvidia mı?????

İşin bir de VRAM olayı var. 12 GB 1080P üstünde zar zor yetse de ileride yetmeyecek. 7900 XT 20 GB'a sahip.

Tek düşündüren hatalar wattman falan olayları ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşin bir de VRAM olayı var. 12 GB 1080P üstünde zar zor yetse de ileride yetmeyecek. 7900 XT 20 GB'a sahip.

Hata riskini alabilsem direkt 7900xt alacağım

Ayrı bir konu açın hocam ordan yardımcı olalım 7900xt ve 4070 ti konunuz için

arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum da rtx ve amd olarak baktığımızda amd ekran kartı olan hazır sistemler daha makul fyatlı gözüküyor. Siz hangi ekran kartını önerirsiniz?
Amd öneririm ben

Düzgün Power Supply, uyumlu parçalarınız, düzgün bir priziniz var ve Wattman alıyorsanız elinizdeki kart problemlidir. Onun dışında 7XXX serisinde hatalarla karşılaşmanız NVIDIA ile aynı diyebiliriz.

Düzgün Power Supply, uyumlu parçalarınız, düzgün bir priziniz var ve Wattman alıyorsanız elinizdeki kart problemlidir. Onun dışında 7XXX serisinde hatalarla karşılaşmanız NVIDIA ile aynı diyebiliriz.
7900xt mantıklı bir karar olacaktır yani. R5 7600 ile am5 kullanacağım. Yeterli olur mu peki

Hocam bütün parçalar ile sisteminizi yazabilir misiniz?

Bir de hangi çözünürlükte oynayacaksınız? @BLACKBEAR1
Kürşat ayarlamıştı bunları bende beğendim 4070ti için alacaktım ama 7900xt olayı kafamı karıştırdı işte

Kürşat ayarlamıştı bunları bende beğendim 4070ti için alacaktım ama 7900xt olayı kafamı karıştırdı işte
Hocam 650W yetmeyebilir. Yeni bir PSU almanız lazım.

Geri