bende bu işlemcili sistem alacağım. AMD hangi akılla Wraith Stealth koymuş içine bilmiyorum. İlk aldığında bakarsın en kötü bios tan voltaj düşürürsün o da içine sinmezse Wraith Prism alabilirsin aşırı pahalı değil ve güzel bir soğutucuSelam. Yakın zamanda AMD r5 3600 lü bir sistem alıcam ve ekstra soğutmaya yarayan bişey almıyacağım.
İşlemci en fazla kaç derece olur?
Almalı mıyım?
Fazla ısınmasından korkuyorum ekran kartım MSI AMD rx 5700 mech gp
Anakartta braket çıkıyor zaten, Wraith Prism için bu braketler gerekli. Her anakartta çıkıyor zaten.AMD Wraith Prism b450m dragon anakarta bu soğutucu olurmu acaba aynı işlemci bendede var ?
Evet güzel bir soğutucu almanız şart. 3600 ve 3600x gibi güçlü işlemcilere r5’in berbat stok fanı yetmiyor. Zira ben 3600x kullanıcısıyım. Bu sıcaklık değerleri tamamen stok fanın kötülüğünden kaynaklı yazılımsal falan değil. Assasin's Creed Odyssey oyununda işlemcimin sıcaklık değerleri stok fanlı halinde 75-85 derece arası geziyordu. Güzel bir sıvı soğutucu aldıktan sonra bu durum 55-60 derecelere kadar düştü. Ve ardından hardcore overclock yapmama rağmen sıcaklık değerleri 70-74 derece arasındaydı.Selam. Yakın zamanda AMD r5 3600 lü bir sistem alıcam ve ekstra soğutmaya yarayan bişey almıyacağım.
İşlemci en fazla kaç derece olur?
Almalı mıyım?
Fazla ısınmasından korkuyorum ekran kartım MSI AMD rx 5700 mech gp
peki ya rgb fan kablosunu kasanın yanında gelen rgb fan kontrolcusüne takabilirmiyim ?Anakartta braket çıkıyor zaten, Wraith Prism için bu braketler gerekli. Her anakartta çıkıyor zaten.
Kasanın yanında gelen fan kontrolcüsü nasıl bir şey? Fotoğrafını atarsanız yardımcı olurum. Bu arada Wraith Prism'i sadece RGB kablosuyla değil, ön USB 2.0 portlarına bağlantı yaparak da kullanabilirsiniz.peki ya RGB fan kablosunu kasanın yanında gelen RGB fan kontrolcusüne takabilirmiyim ?
aa bu iyi ancak rengini değiştirebilirmiyim peki ?Kasanın yanında gelen fan kontrolcüsü nasıl bir şey? Fotoğrafını atarsanız yardımcı olurum. Bu arada Wraith Prism'i sadece RGB kablosuyla değil, ön USB 2.0 portlarına bağlantı yaparak da kullanabilirsiniz.