kasama olmama yada ramlere degme gıbı bı problem olurmuDeepCool AG400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
hepsi benzer perf ama deepcool daha iyi ve ben ag400 kullanmaktayım memnunum
bunlardan biri yeterli 600 TL ye yakın olanları alabilirsin bazen indirimi bitiyo da. üçü de aynı sadece deepcool bir tık daha iyi
ısınıyor hocam aynı işlemci bende varBu işlemci çok ısınmıyor zaten kaç derecelere çıkıyor en fazla ?
kasa ve ramde sıkıntı yaratmaz zaten büyük bir soğutucu değilkasama olmama yada ramlere degme gıbı bı problem olurmu
hocam aynı işlemciyi 2 sene kullandım kötü bir kasayla hiç o kadar ısınmadı.ısınıyor hocam aynı işlemci bende var
hocam 4.2 ghz de 90 derece valorant oyynadım nasıl ısınmadı .dhocam aynı işlemciyi 2 sene kullandım kötü bir kasayla hiç o kadar ısınmadı.
SE-214 XT güzel soğutucudur alabilirsin.
hocam piyasada daha iyisini bulamazsınız çünkü sizden çok var yani soğutucu arayanlar. her gün en az 2 tane soğutucu arayan çıkıyo. kimse açılmış konulara bakmıyor. az baksanız zatn karar verirsiniz. he konu açtınız eyvallah ama dediğim gibi şu anda daha iyisi yok bunlardan başka (bu işlemci için)önerisi olan başka arkadaşlar varmı