AMD R5 5600X GIGABYTE RX 7700 XT GAMING A520M K-XPG 16GB- 512GB 15.996 TL

Hocam özellikle baktım 7700 xt vardı neye inanmıyorsunuz :D tükendi olduktan sonra boş gözükmeye başladı
hayır hocam baktım öyle gözüküyordu ama ekran kartı kısmına girince hiç bir şey seçili değil gözüküyordu ilk konu açıldığında baktım

5 dakika da tüketiyor bu forum da takılan al satçı köpekler yasak olmasa 2 sayfa söverim onlara
Alamadığı için kıskanıp kudurmuş bir minnoş kıyamam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bedavaya reklam + parayı faizde işletme kısa günün karı
Bu tarz durumlarda şikayet edecek yer olsa keşke her hafta aynı şeyler yaşanıyor

Hep söylüyorum böyle fiyat hatalarını forumlarda konu açmayın, millet aç karnını doyurmak için al-sat peşinde utanmasalar evdeki çay kaşığını satacaklar.

Konu sahibi buraya konu açmak yerine sipariş geçip daha sonra firmayı arayarak fiyat hatasını bildirse bu ürünü her türlü alırdı. Firma iptal etse bile THH gider yine alırdı üstelik çok kısa sürede çünkü THH gittiğiniz zaman firma yüzlerce siparişi öne sürüyor ve THH her türlü lehine karar veriyor ama tek sipariş firmaya koymaz, THH ile uğraşmak istemeyip veriyorlar.

İsmini vermiyim bizzat bu şekilde firmanın birinden bedavaya yakın fiyata 7900XT pulse aldım hatta firma önce teşekkür etti fiyat hatasını bildirdiğim için daha sonra siparişi iptal edip ürünü gönderemeyeceklerini söyledi, bende ben teşekkür ederim artık THH de hakkımı ararım dedim 4-5 gün sonra firma yetkilisi bir arkadaş aradı (muhtemelen bu süreçte THH başvurumu gördüler) müşteri memnuniyeti için ürünü tarafınıza gönderiyoruz dedi ve ürünü aldım.

Ben o 7900XT yi foruma konu açsaydım başını alırdık hep beraber o yüzden az uyanık olun, al-satçıların aç karnını doyurmaya gerek yok.

Geri