AMD R5 7600X - RTX 5070 - B650M-R - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM / 55.600 TL

Bu kartların super versiyonları çıkacak mı yaw. 5070 Super veya 5070 ti Super gibi

Hocam 1070'li sisteminiz AM5 mi ???

Yani Aksi Takdirde 1 ay sonra dolar vs. Artarsa Diğer bileşenlerde pahalı Olacaktır o yüzden Şuan Diğer bileşenleri toplayıp 9070XT beklemek daha iyi

9070XT OC ile 5080 bile geçebiliyor
9070xt nin artık 30k ya almanın imkansız oldugunuz farkındasınızdır umarım doviz kaynaklı a-z ye zam geldi motorin benzin lpg gıda fiyatları arttı çok beklersiniz 30 a artık

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

47k fiyat verdi bi arkadaştan alıcam parçaların 6 aylık garantisi var
Yani Sistem Gayet Güzel ama Fiyatı bilemedim Çünkü 4070Tİ Dediğiniz Kart malesef fiyaskoydu nerdeyse kendisinin bir alt mod li olan 4070 süper gücünde Yani pekte güç farkı yok aralarında Bu yüzden 2.elde özellikle satacağınız zaman pekte tercih edilimiyor
Ayrıca MSI Ventus serisi Isınan bir kart soğutması iyi değil malesef bu yüzden satması falan daha zor olur

Yani 45K Alabilirseniz Çok İyi Fiyat Olur bence
Çünkü 4070Tİ sistem almak bir nevi 4070 süper sistem almak gibi güç olarak Ve 4070 süper sisteme 2.elde 40K bile verilmezken 4070Tİ 47K fazla Gibi geldi bana (Eğer Peşin Nakit Alacaksanız)

9070xt nin artık 30k ya almanın imkansız oldugunuz farkındasınızdır umtaım doviz kaynaklı a-z ye zam geldi motorin benzin lpg gıda fiyatları arttı çok beklersiniz 30 a artık
Kasa

• MSI MPG Gungnir 111R Temperli Cam RGB Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası

İşlemci

• AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB Cache 6 Çekirdek AM5 İşlemci

Anakart

• MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI DDR5 AM5 ATX Anakart

Ekran Kartı

• MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X OC 12G GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

RAM

• Corsair Vengeance 32GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 AMD EXPO Ram

M.2 SSD

• Corsair MP600 Core XT 1TB PCIe 4.0 Gen4 x4 NVMe M.2 SSD

Güç Kaynağı

• MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Soğutma

• MSI MAG Coreliquid P240 Sıvı İşlemci Soğutucu

hocam sizce bu sistem uygun mu 47k 6 ay garantili ürünler arkadaştan alacağım

Yani Sistem Gayet Güzel ama Fiyatı bilemedim Çünkü 4070Tİ Dediğiniz Kart malesef fiyaskoydu nerdeyse kendisinin bir alt mod li olan 4070 süper gücünde Yani pekte güç farkı yok aralarında Bu yüzden 2.elde özellikle satacağınız zaman pekte tercih edilimiyor
Ayrıca MSI Ventus serisi Isınan bir kart soğutması iyi değil malesef bu yüzden satması falan daha zor olur

Yani 45K Alabilirseniz Çok İyi Fiyat Olur bence
Çünkü 4070Tİ sistem almak bir nevi 4070 süper sistem almak gibi güç olarak Ve 4070 süper sisteme 2.elde 40K bile verilmezken 4070Tİ 47K fazla Gibi geldi bana (Eğer Peşin Nakit Alacaksanız)
evet peşin alacaktım da muhtemelen almayacağım.
peki elimdeki 1070li sisteme beni devam ettirebileceği bi upgrade yapabilir miyim ddr4-5e çıkarıp işlemci ekleyip

9070xt nin artık 30k ya almanın imkansız oldugunuz farkındasınızdır umarım doviz kaynaklı a-z ye zam geldi motorin benzin lpg gıda fiyatları arttı çok beklersiniz 30 a artık
30K'ya bekledigimi kim söyeldi

ayrıca Zaten Bizde Fahiş Fiyata Satılıyordu Hatırlatayım yani vergi dahil 25-26K olması gereken kart 32K'ya satılıyordu Rezaletti

Cidden Siz şu firmaları savunan İnsanları hiç anlamıyorum Hayır size paramı veriyorlar söyle eğer veriyorsalar bende savunayım 😂

peki elimdeki 1070li sisteme beni devam ettirebileceği bi upgrade yapabilir miyim ddr4-5e çıkarıp işlemci ekleyip
Yok O sisteme Upgrade yapılmaz Her şeyi değiştirmeniz Lazım vs.

Aslında Amacınız Tam olarak ney yani Oyun oynamak /yayıncılık /iş vs. Siz Söyleyin ben size ona göre bir tavsiyede bulunayım

ayrıca Zaten Bizde Fahiş Fiyata Satılıyordu Hatırlatayım yani vergi dahil 25-26K olması gereken kart 32K'ya satılıyordu Rezaletti

Cidden Siz şu firmaları savunan İnsanları hiç anlamıyorum Hayır size paramı veriyorlar söyle eğer veriyorsalar bende savunayım 😂

Aslında Amacınız Tam olarak ney yani Oyun oynamak /yayıncılık /iş vs. Siz Söyleyin ben size ona göre bir tavsiyede bulunayım
oyun oynamak istiyorum 2k bi monitör aldım 2kda ultra oyun oyniyayim falan diye düsündüm aslnıda öyle hikayeli oyunlar falan pek oynamam ama beni de uzun süre idare etsin diye iyi bi sistem toplıyayım dedim.
bütçe 50-55k ama illa da o fiyat bandında olsun demiyorum tabii ki (amd nvidia fark etmez)

ne diyon dayı firma savunması ne alaka sen işe girdiginde paranı kim veriyor çalışan ücretlerini maliyetler çok yüksek sgk yı mazot ve buna benzer giderleri ve vergileri senmi ödüyorsun. Bunlar katlana katlana senin önüne geliyor.

Kasa

• MSI MPG Gungnir 111R Temperli Cam RGB Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası

İşlemci

• AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB Cache 6 Çekirdek AM5 İşlemci

Anakart

• MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI DDR5 AM5 ATX Anakart

Ekran Kartı

• MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X OC 12G GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

RAM

• Corsair Vengeance 32GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 AMD EXPO Ram

M.2 SSD

• Corsair MP600 Core XT 1TB PCIe 4.0 Gen4 x4 NVMe M.2 SSD

Güç Kaynağı

• MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Soğutma

• MSI MAG Coreliquid P240 Sıvı İşlemci Soğutucu

hocam sizce bu sistem uygun mu 47k 6 ay garantili ürünler arkadaştan alacağım

7600x asla alınmaz kötü işlemci 7000 serisi degil artık yatırımını daha güncel seri olan 9000 e yapmanı ve gene anakart larak güncel olan b850 ye yatırmanı tavsyie ederim

sıfır sandım edit

biraz daha fiyat indirirsen güzel bir anlaşma olabilir

ne diyon dayı firma savunması ne alaka sen işe girdiginde paranı kim veriyor çalışan ücretlerini maliyetler çok yüksek sgk yı mazot ve buna benzer giderleri ve vergileri senmi ödüyorsun. Bunlar katlana katlana senin önüne geliyor.

7600x asla alınmaz kötü işlemci 7000 serisi degil artık yatırımını daha güncel seri olan 9000 e yapmanı ve gene anakart larak güncel olan b850 ye yatırmanı tavsyie ederim
anladım peki şuan maks 50-55k olacak şekilde bir sistem önerebilir misiniz hazır

oyun oynamak istiyorum 2k bi monitör aldım 2kda ultra oyun oyniyayim falan diye düsündüm aslnıda öyle hikayeli oyunlar falan pek oynamam ama beni de uzun süre idare etsin diye iyi bi sistem toplıyayım dedim.
bütçe 50-55k ama illa da o fiyat bandında olsun demiyorum tabii ki (amd nvidia fark etmez)
1-Hangi tür oyunları ağırlıklı olarak oynuyorsunuz ?

2-Nakit mi alacaksınız Kartlamı (taksit) ?

3-Sıfır veya 2.el Fark eder mi (temiz) ?

Hangi il'de yaşıyorsunuz ? 2.el'e okey seniz Ona göre bakayım

anladım peki şuan maks 50-55k olacak şekilde bir sistem önerebilir misiniz hazır
50-55 k paranı kesinlikle altında pozisyon almanı tavsiye ederim. şuan pc alma degil paranı bekletme zamanı

1-Hangi tür oyunları ağırlıklı olarak oynuyorsunuz ?

2-Nakit mi alacaksınız Kartlamı (taksit) ?

3-Sıfır veya 2.el Fark eder mi (temiz) ?

Hangi il'de yaşıyorsunuz ? 2.el'e okey seniz Ona göre bakayım
Yani gerçekten temiz 2.el varsa düşünebilirim ama 0 tercihimdir istanbulda yaşıyorum.
ağırlıklı olarak mmorpg falan oynayacağım muhtemelen

Bu kartların super versiyonları çıkacak mı yaw. 5070 Super veya 5070 ti Super gibi
Gelirse bile daha var gelmesine genelde normal modellerden 1 yıl sonra çıkıyor şahsen 5080 Tİ veya 5080 Super gibi 24 GB bir model çıkmasını umuyorum belki gelir.

Geri