AMD Radeon Ekran Kartları

R4_Fury

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba. Çok yakında bir sistem alacağım ve sistemde kullanacağım GPU'nun RX 5600 XT olmasına karar verdim. AMD ekran kartları için "Yazılımsal sorunları var, driverları çok kötü." gibi yorumlar mevcut. Sizce RTX 2060'a mı yoksa RX 5600 XT'ye mi yönelmek daha mantıklı? Nvidia tarafında ray tracing + daha iyi driverlar, AMD tarafında daha yüksek performans mevcut. Hangisi daha mantıklı olur?

Buna senin karar vermen gerekiyor.Riske girip AMD de alabilirsin benim kafam rahat olsun diyorsan NVIDIA alırsın.

senin kararın burda ıkısıde harika ekran kartları

Merhaba. Çok yakında bir sistem alacağım ve sistemde kullanacağım GPU'nun RX 5600 XT olmasına karar verdim. Amd ekran kartları için "Yazılımsal sorunları var, driverları çok kötü." gibi yorumlar mevcut. Sizce RTX 2060'a mı yoksa RX 5600 XT'ye mi yönelmek daha mantıklı? Nvidia tarafında ray tracing + daha iyi driverlar, Amd tarafında daha yüksek performans mevcut. Hangisi daha mantıklı olur?
Amd son çıkardığı driverlar ile bu sorunu çözüme kavuşturmaya çalışıyor, Şahsen benim tercihim AMD tarafından yana olurdu.

Kardeşim AMD de hiç bir sıkıntı yoktur ama performans dersen bide işin içine ray tracing teknoljisi katarsan rtx 2060 al derim ama amdde hiç bir sıkıntı yok merak etme

Fazla yaygın olmasa da Wattman ve fazla güç çekme gibi sorunları da oluyor ne yazık ki AMD kartların. Ama bunlar artık eskisi gibi pek yaygın olmuyor. Özellikle Wattman sorunu azaldı. Ama driverları gerçekten baya bir sıkıntılı Adrenalin 2020 çıktığında ben de mi sorun vardı bilmiyorum ama GTA 5 giremiyordum ilk 2 hafta resmen.

Geri