Nvidia vs amd ekran kartı

hocam sanki amd en son 10 yıl önce ekran kartı üretmiş gibi konuşuyosunuz :D
Yeni kart üretseler ne olacak, teknoloji desen yok, stabilite desen yok. Kas gücünden başka hiç bir şeyi yok kartın, driver'ı desen zerre ilerleme yok. Devir kas gücü değil teknoloji devri artık.

İşin içine ray tracing giriyorsa günümüzde kesinlikle Nvidia. RT konusunda 5070 ti dahi çoğu durumda Rx 9070 xt 'yi geride bırakıyor. Siz bir de 5080 ile kıyaslamak istemişsiniz ki o daha iyi.

Merhaba arkadaşlar. Amd ve nvidia arasında kaldım. Nvidia tarafında 5080 ve AMD tarafında 9070xt ile 7900 xtx. Hikaye oyunları oynayacağım AAA oyunlar ray tracing ve yüksek ayarlarda kullanacağım. Nvidia dlss ve mfg ile çok fps artışı sağlıyor sizce hangisi mantıklı. Şimdiden teşekkürler.

RX 9000 Serisi tüm 5000 serisinden daha fazla satmıştı ilk çıktığında şuan durum ney bilmiyorum ama AMD'nin En Çok satan kartı oldu
O kadar değil hocam. 5000 serisi çıktığı gibi bitti ama oyuncular tarafından değil de iş için alanlar bitiyor.
Yeni kart üretseler ne olacak, teknoloji desen yok, stabilite desen yok. Kas gücünden başka hiç bir şeyi yok kartın, driver'ı desen zerre ilerleme yok. Devir kas gücü değil teknoloji devri artık.
Nvidia olan kaç tane özelliği kullanıyorsun?
ayrıca stabilete şuan 5000 serisinden çok çok daha iyi ki nvidia 5000 serisi çıktığından beri 1 tane düzgün driver paylaşamadı.

Tartışacak konu arıyorsanız önce iki tarafıda araştırın. Amd berbat vs ikonik yazılar yazmayın

Amd Al Geç f/p Kas Gücü Ve Fsr 4 İle Görsel Kalite Mükemmel Performans Uçuyor

Bırak 5080'i 5070 bile daha iyi bence 9070 XT'den.
650 Watt tüketen ekran kartı yapmış adamlar. Bu kartı beslemek için baraja ortak olmak lazım, hidroelektrikle çalışıyor sanki mübarek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar değil hocam. 5000 serisi çıktığı gibi bitti ama oyuncular tarafından değil de iş için alanlar bitiyor.

ayrıca stabilete şuan 5000 serisinden çok çok daha iyi ki nvidia 5000 serisi çıktığından beri 1 tane düzgün driver paylaşamadı.

Tartışacak konu arıyorsanız önce iki tarafıda araştırın. Amd berbat vs ikonik yazılar yazmayın
NVIDIA da hata görüldüğü anda yazılım güncellemesi ile düzelttiler, ama AMD'de sorunlar hala devam ediyor büyük ihtimalle devam edecek çünkü umurlarında değil.

Son düzenleme:
NVIDIA da hata görüldüğü anda yazılım güncellemesi ile düzelttiler, ama AMD'de sorunlar hala devam ediyor büyük ihtimalle devam edecek çünkü umurlarında değil.
İlk 3dk'yi hızlandırıp izleyebilirsin.

Hocam AMD Açıkladı Bunu Nvidia Muhtmelen stok Ve fiyat sorunları yüzünden satamadı zaten

Merhaba arkadaşlar. Amd ve nvidia arasında kaldım. Nvidia tarafında 5080 ve AMD tarafında 9070xt ile 7900 xtx. Hikaye oyunları oynayacağım AAA oyunlar ray tracing ve yüksek ayarlarda kullanacağım. Nvidia dlss ve mfg ile çok fps artışı sağlıyor sizce hangisi mantıklı. Şimdiden teşekkürler.
aynı ayrımı yasadım. kesınlıkle butce ıle alakalı bır durum bu. ben borca gırıp 5080 aldım ama sen butce cıkaramıyorsan kesınlıkle 9070xt al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri