Adeletbakani
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 559
AMD'nin alınan Ryzen 5 3600 işlemcisinde verilen kodu aldım ama sıkıntı şu ki nasıl doğrulayacagımı bilmiyorum, anlatırsanız sevinirim.
evet oyun koduoyun kodu muydu verdiği hediye?
aga bende direk hesap etkinleştir diyor1- Bu linke girin. - https://www.amdrewards.com/login
2- Hesap oluşturun.
3- Hesabınıza giriş yapın.
4- Alıntıyı görüntüle
Kodunuzu buraya girin. Gönder tuşuna basın.
5- Size bir şey indirtecek, o dosyayı indirin.
Otomatik olarak kodu doğrulayacak.
deniyorum şimdisteamın bilgisayar sürümüne girin. sol altta oyun ekle bölümü var. ona tıklayınn ordan steam ürün etkinleştirmeden girin o kodu.
olmadısteamın bilgisayar sürümüne girin. sol altta oyun ekle bölümü var. ona tıklayınn ordan steam ürün etkinleştirmeden girin o kodu.
Mailinize gelen link ile hesabınızı etkinleştirmeniz gerekiyor.aga bende direk hesap etkinleştir diyor
tamamMailinize gelen link ile hesabınızı etkinleştirmeniz gerekiyor.
yaptım am bu sefer oyununuz verilemedi dedi peki bu oyun steamime kodla mı gelecek yoksa başka bir platformmamıMailinize gelen link ile hesabınızı etkinleştirmeniz gerekiyor.
Otomatik olarak kendisi etkinleştiriyor. Oyunu hangi platformdan verecek bilemiyorum.yaptım am bu sefer oyununuz verilemedi dedi peki bu oyun steamime kodla mı gelecek yoksa başka bir platformmamı
sagolOtomatik olarak kendisi etkinleştiriyor. Oyunu hangi platformdan verecek bilemiyorum.
Rica ederim, hayırlı olsun.
Çok sagolOtomatik olarak kendisi etkinleştiriyor. Oyunu hangi platformdan verecek bilemiyorum.
sanada teşekkür ederimsteamın bilgisayar sürümüne girin. sol altta oyun ekle bölümü var. ona tıklayınn ordan steam ürün etkinleştirmeden girin o kodu.