harbi çok iyi.keşke bütün kullanıcılar bilinçli olsa örn ürün yorumlarında
'Öncesinde msi rx 6650 mech kullanmışım rdr2 cs go gibi oyunlarda 2550rpm ile jet motoru gibi çalışıp kafa bırakmıyordu iade edip bunu aldım ve aynı oyunlarda 800 1500rpm arasında gayet sessiz çalışıyor sıcaklık değerleride iyi. Yorumlarda bir arkadaş siyah ekran hatası demiş o hata wattman hatası ve amd nin her kartında olan bir hata ama sorun yazılımsal ve ekran kartından değil ekran kartını takınca diğer bileşenlerle olan uyumsuzluğundan kaynaklanıyor (psu,ram vb). İlk kullanmaya başladığımda özellikle chorme da bende 2 kere yaşadım sorunumun ekran kartı değişince bios ayarlarımda ram hızının default ayara dönmesiydi 3000 olması gerekirken 2400 olmuş tekrar 3000 e ayarlayınca son 2 haftadır hiç yaşamadım. Mutlaka ekran kartını takıp kullanınca ram hızı ayarlarlarınıza ve psu nun yeterliliğine bakın.'
çoğuna yeterli olur 1080p için.Almayı düşünüyorum ama 8 gb yeter mi ki yeni oyunlara
fhd de yeter 3 yıl sonrasında high/ultra oynarsınAlmayı düşünüyorum ama 8 gb yeter mi ki yeni oyunlara
Ben hazır sistem almıştım itopyadan 3060 lı bunu satmayı planlıyorum garantisi duruyor ama ekran kartı garantisi ayrı oluyor muharbi çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çoğuna yeterli olur 1080p için.
evet her parçanın ayrı garantisi oluyor.Ben hazır sistem almıştım itopyadan 3060 lı bunu satmayı planlıyorum garantisi duruyor ama ekran kartı garantisi ayrı oluyor mu
bana gelen garanti kağıdında bütün parçalar yazıyordu yani ekran kartınınki ayrı değildi nasıl olacak hocam satarkenevet her parçanın garantisi oluyor.
indirimin amacı zaten uzun süredir olan fiyatının altına düşmesidir. bir ürün için indirim bekleyenler boşuna beklemiyor.Eee.. bu fiyat düşmesi küfür gibi bir şey olmuş 3 haftadır 6200 TL den alanlar keriz mi yani !
Şuan yeterli ama ileride sanmam.Almayı düşünüyorum ama 8 gb yeter mi ki yeni oyunlara
kendi sisteminizdeki ekran kartını satıp buna mı geçmek istiyorsunuz?bana gelen garanti kağıdında bütün parçalar yazıyordu yani ekran kartınınki ayrı değildi nasıl olacak hocam satarken
evetkendi sisteminizdeki ekran kartını satıp buna mı geçmek istiyorsunuz?