Neler Yeni

🔥İndirim Amd rx 6650XT 6000 TL

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
keşke bütün kullanıcılar bilinçli olsa örn ürün yorumlarında

'Öncesinde msi rx 6650 mech kullanmışım rdr2 cs go gibi oyunlarda 2550rpm ile jet motoru gibi çalışıp kafa bırakmıyordu iade edip bunu aldım ve aynı oyunlarda 800 1500rpm arasında gayet sessiz çalışıyor sıcaklık değerleride iyi. Yorumlarda bir arkadaş siyah ekran hatası demiş o hata wattman hatası ve amd nin her kartında olan bir hata ama sorun yazılımsal ve ekran kartından değil ekran kartını takınca diğer bileşenlerle olan uyumsuzluğundan kaynaklanıyor (psu,ram vb). İlk kullanmaya başladığımda özellikle chorme da bende 2 kere yaşadım sorunumun ekran kartı değişince bios ayarlarımda ram hızının default ayara dönmesiydi 3000 olması gerekirken 2400 olmuş tekrar 3000 e ayarlayınca son 2 haftadır hiç yaşamadım. Mutlaka ekran kartını takıp kullanınca ram hızı ayarlarlarınıza ve psu nun yeterliliğine bakın.'

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah Aslan
Almayı düşünüyorum ama 8 gb yeter mi ki yeni oyunlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
keşke bütün kullanıcılar bilinçli olsa örn ürün yorumlarında

'Öncesinde msi rx 6650 mech kullanmışım rdr2 cs go gibi oyunlarda 2550rpm ile jet motoru gibi çalışıp kafa bırakmıyordu iade edip bunu aldım ve aynı oyunlarda 800 1500rpm arasında gayet sessiz çalışıyor sıcaklık değerleride iyi. Yorumlarda bir arkadaş siyah ekran hatası demiş o hata wattman hatası ve amd nin her kartında olan bir hata ama sorun yazılımsal ve ekran kartından değil ekran kartını takınca diğer bileşenlerle olan uyumsuzluğundan kaynaklanıyor (psu,ram vb). İlk kullanmaya başladığımda özellikle chorme da bende 2 kere yaşadım sorunumun ekran kartı değişince bios ayarlarımda ram hızının default ayara dönmesiydi 3000 olması gerekirken 2400 olmuş tekrar 3000 e ayarlayınca son 2 haftadır hiç yaşamadım. Mutlaka ekran kartını takıp kullanınca ram hızı ayarlarlarınıza ve psu nun yeterliliğine bakın.'
harbi çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almayı düşünüyorum ama 8 gb yeter mi ki yeni oyunlara
çoğuna yeterli olur 1080p için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Eee.. bu fiyat düşmesi küfür gibi bir şey olmuş :) 3 haftadır 6200 TL den alanlar keriz mi yani !

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Eee.. bu fiyat düşmesi küfür gibi bir şey olmuş :) 3 haftadır 6200 TL den alanlar keriz mi yani !
indirimin amacı zaten uzun süredir olan fiyatının altına düşmesidir. bir ürün için indirim bekleyenler boşuna beklemiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
bana gelen garanti kağıdında bütün parçalar yazıyordu yani ekran kartınınki ayrı değildi nasıl olacak hocam satarken
kendi sisteminizdeki ekran kartını satıp buna mı geçmek istiyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,588
Üyeler
166,572
Son üye
RacnaS
Top Bottom