Neler Yeni

⚠️AMD RX 9000 Serisi Tanıtıldı⚠️Fiyatlar Belli Oldu

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
VeV
satış ne zaman
Henüz açıklanmadı mart5 performans testleri açıklanacakmış bir ara mart sonu diye söylenti vardı ama erken bile tanıtıldı sanırım

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Mehmetcan
hocam bana kalırsa oyun amaçlı hala rx 6000, 7000, rtx 20, 30, 40 yeterli her yıl çıkan telefonlar gibi aşırı bir fark yok bence. Bu nedenle bu fiyatlarda bunları almak hiç mantıklı gelmiyor gözüme. Yapay zeka ve render ile uraşanlar almalı bu kartları
Ben'de zaten Ondan bahsediyorum
RTX 2000 serisi bile dlls ile vs. günümüzdeki oyunlarda gayet yeterli

Yani tabi 2060'ı olan adam 2K-4K oynamıyor 1080P oynuyor 3060'ı olan 1080P-2K falan oynuyor Zaten 4K oynayacak adamın ekran kartı alacak parası vardır

Kısaca İnsanlar günümüzde Tüketim bağımlısı olmuş durumda

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ümit
sizin muhabbetinize ek olarak ; gecen 4080 kartla bir arkadasın evine gittim ondada 1070 vardı aynı oyunu akıcı şekilde ikimizde oynadık. 3k vermiş almış 1070i. kendimi enayi gibi hissettim. bu işten para kazanmıyorsanız sadece oyun için en üst modellere gözünüzü dikmeyin safi rüzgar..

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Arkadaşlar elimde şu anda 4080 süper var.
Sırf Nvidia nın yaptığı çakallıktan ötürü amd alacağım. Daha önce 7900x'te kullandım çok memnundum. 6 Mart'ta 9070 xt yapıştırıyorum.
Boş bir alışveriş olur. 4080super 9070xt ile hemen hemen aynı güçte hatta belki biraz daha bile güçlü olabilir.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Mehmetcan
sizin muhabbetinize ek olarak ; gecen 4080 kartla bir arkadasın evine gittim ondada 1070 vardı aynı oyunu akıcı şekilde ikimizde oynadık. 3k vermiş almış 1070i. kendimi enayi gibi hissettim. bu işten para kazanmıyorsanız sadece oyun için en üst modellere gözünüzü dikmeyin safi rüzgar..
İşte keşke Bunu Halkımız'da anlasa bu sayede satış az olacağı için Faiş fiyatlar'da Olmaz hatta gerçekten bindirim olmadan indirime girer

Yani bu kartları alması gereken insanlar Daha çok Yazılımcılar/blender vs. Kullananlar/Aİ ile uğraşanlar vs. Onlarda 2 nesilde 1 değiştirmeliler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce Sapphire Nitro+ Radeon RX 7900 XTX'den ne kadar farklı olması bekleniyor ?

https://www.epey.com/ekran-karti/sapphire-nitro-plus-radeon-rx-7900-xtx-vapor-x-24gb.html

Ne gibi bir fark ?? Yani güç farkını mı yoksa Tasarımsal olarak farktan mı yoksa Fiyat farkından mı bahsediyorsunuz??

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

Sqerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Müldür
İşte keşke Bunu Halkımız'da anlasa bu sayede satış az olacağı için Faiş fiyatlar'da Olmaz hatta gerçekten bindirim olmadan indirime girer

Yani bu kartları alması gereken insanlar Daha çok Yazılımcılar/blender vs. Kullananlar/Aİ ile uğraşanlar vs. Onlarda 2 nesilde 1 değiştirmeliler

Ne gibi bir fark ?? Yani güç farkını mı yoksa Tasarımsal olarak farktan mı yoksa Fiyat farkından mı bahsediyorsunuz??
https://www.epey.com/ekran-karti/ka...apor-x-24gb_sapphire-pulse-radeon-rx-9070-xt/ ben pek anlayamadım sen anladıysan ??

4K için gaming için özellikle

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
efe araci
Sorum ozellikle sistemcilere, @Jill Valentine @jombo ve tum sistem toplayan arkadaslar. Sizce hazir vatan indirimleri varken 21k civarina su sepeti cekip ustune islemci 6-8k arasi ve 9070xt ins 33-36 arasi alip 60a bu sistem dizilir mi yoksa hazir sistemler veya sistem firsatlari mi beklenmeli. Bunu almazsam bu civara 4070ti super sistem dusunuyorum ama amdden daha umutluyum.

Alıntıyı görüntüle
her şey güzel kasa ve psu yu ayrı alın garanti olsun şimdilik dediklerim ile 7500f işlemci + 9070xt olabilri fakat 9070xt bir tık güçlü bir ekran kartı oldu beklediğimden bile güçlü oldu işlemciyi 7700 falan yaparsan daha iyi olur. son olarak etiketlediğin için teşekkür ederim benimle sıkıntısı olan arkadaş ta yorumunu yapsın ona göre alın. psu olarak corsair rm750e veya 850 versiyonu öneririm 301w tdp ye sahip XT versiyonu.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Mehmetcan

Sqerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Müldür
Knk Türkçe biliyormusun ?

Yani Kb ama Dediğinden hiç bir şey anlamadım en iyisi sen bi sana yanıt verdiğim mesajda attığı linke ve yazdığına bak sonra Benim sana sorduğum şeye bak sonra bu son yazdığın şeye bak

Kısaca senle olan konuşmamıza birdaha bak istersen
Evet evet genel olarak bi değerlendirsene

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Mehmetcan
Evet evet genel olarak bi değerlendirsene
Knk neyi değerlendirim işte onu söyle bana Kb ama yaş kaç Okuma yazma biliyon mu veya türk değilmisin

Yani RX 7900XTX İle RX 9070XT arasındaki farktan mı bahsediyorsun ???

Öncelikle RX 7900XTX'den daha düşük Performansı olacak daha çok RX 7900XT gücüne yakın veya tam o güçte (saf performans)

RayTraycing performansı önceki serilere göre 2X daha fazla olacak yani RX 7900Gre'de mesela Bir oyunda RT açık 30fps alıyorsan 60 alacaksın

Ayrıca Far 4 sadece RX 9070XT'de Var

Vs. Vs.

Kısaca Performans/Güç Olarak daha zayıf Ama Yazılım ve donanımsal olarak daha gelişmiş bir kart

Ayrıca Unutma Bu Veriler vs. şuan Sadece Reklam verileri yani Gerçek veriler 5 mart'da açıklanacak

Top Bottom