Than SKYWALKER
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 150
- İsim
- Deniz TAN
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
- thanskywalker
- Discord
- onlytheniz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD Nin Sitesinden Drivers And Support Var Google ya Direk Amd Driver Yazarsan Çıkar Ordan Biraz Aşşağıdan Ekran Kartının Modelini Seç Doğru Seçtiğinden Emin Ol Windows Sürümü Sorucak Sana Onuda Seçince Driverlar Çıkacak Karşına Ordan 22.5.1 Olanı İndir Nasıl Kurulacağı Ve İbdirileceği Youtubede Var Bakabilirsin22.5.1i nerden indiricem
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitör 2k desteklemiyor zaten 1920x1080 oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Banada Saçma Geliyor Ama Öyleymiş AMD Nin Sitesinden Baktım Bilgi Ordan Yani Sebebi Ne Anlamıyorum NVİDİA Neden Böyle Bir Şeye Gerek Duymuyor Mesela Onuda Anlamış Değilim Saçma İnşallah Onuda Kaldırırlarda Kurtuluruz İnsanlar Sırf Bu Gibi Şeyler Yüzünden AMD Kart Almıyorlar Haklı Da Sayılırlar En Azından Özellik Olarak Amd Software Ye Eklesinler İsteyen Açsın WATTMAN KorumasınıNeden devamlı amd koruyor? Hayır ne var ? Ben eatmann hatalırımın hepsini siyah ekran sonrası alıyorum. Oyundan attıktan sonra neyi koruyor. Ortaya biri bu lafı attı herkes peşinden gidiyor. Korumasın abi beni bıktım bu watmanndan. Bu arada senin şahsına yazmadım hocam yanlış anlama , bi an watmann boşalması yaşadım