efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,508
bendede sorun çıkmadı sistem imzada maşallah
İşlemci ne kullanıyorsun kanka
İşlemci ne kullanıyorsun kanka
5600İşlemci ne kullanıyorsun kanka
Bilmiyorum knk yılladır hd 7750- 270x-5600xt-6500xt ve son olarak 6800 kulladım dediğiniz hatayı almadım.
Ama BF2042 oynuyorum sadece onda drop oluyor anlamadım vallaİşlemci ne kullanıyorsun kanka
Ben genellikle hikayeli oyunlari değilde fps seviyorum cs r6 gibi5600
Post automatically merged:
Ama BF2042 oynuyorum sadece onda drop oluyor anlamadım valla
Bir ara 3070 takmıştım onda hiç drop olmadna akıyordu. Nvidia geçicem gibi![]()
Onlarda sıkıntı Çıkarmasında başka bisi istemiyorumBen genellikle hikayeli oyunlari değilde fps seviyorum cs r6 gibi
Win sürüm olarak 10pro iyi midir yoksa win 11mi daha iyiwattman genelde win le alakalı bir durum güncellemeler uygulamar çatışınca oluyor genel olarak. çok yan sanayi indirince veya uzun süre format atmayınca torrent oyunlar yüjleyince geliyor benim başıma. bir buçuk yıldır kullanıyorum sanırım. pek bişey yaşamadım. adam akıllı pc kullanmayı bilen kimse yaşamaz durduk yere bence.
Xfx rx6700xt var 5-6 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım inşallah yaşamamdaAmd in 6000 serisini kullanan arkadaşlar memnunlar mi bir sorun yaşıyorlar mi
10 pro da kullandım 11 de bu kartla farketmedi. bence 11 kullanılabilir bişey değişmiyo zaten bence kullanımda.Win sürüm olarak 10pro iyi midir yoksa win 11mi daha iyi