Yardım Lian Li Strimer Wireless Gpu kullanan var mı?

Burak-Y

80+
Reaksiyon skoru
29
Ekran kartı için lian li stimer wireless aldım ama karta tam oturmuyor gibi bi tarafını bastırsam bi tarafı çok az açık kalıyor kullanan arkadaşlar sizdede durum böyle mi ?

Dün de okudum bugünde okudum anlamadım, sokete giriyorsa sorun yok. Girmiyor ama kablonun ucu aynı gibi duruyor ise CPU 8 pin kablosu almadığına emin misin? Gerçi hangi kabloyu kullanmaya çalıştığını sormadım, 12vhpwr mı yoksa 8 pin mi?

Dün de okudum bugünde okudum anlamadım, sokete giriyorsa sorun yok. Girmiyor ama kablonun ucu aynı gibi duruyor ise CPU 8 pin kablosu almadığına emin misin? Gerçi hangi kabloyu kullanmaya çalıştığını sormadım, 12vhpwr mı yoksa 8 pin mi?
4070 super var 12vhpwr kaplosu kullanıyorum. Kaplo ekran kartına giriyor mandalıda tutuyor ama yan tarafdan baktığım zaman soket ile arasında çok az boşluk var tam dümdüz değil. Ekran kartının içinden çıkan kendi kaplosunu takdığım zaman dümdüz oluyor. Lian li kaplosu mu böyle yoksa benimki mi sorunlu onu anlamaya çalışıyorum.

Dediğine göre ben kullanmazdım yemişim fashionu kart yanarsa! Bunu fashion takıntılı olan ben diyorum bak. Bir foto at merak ettim, yeni ise iade et tekrar al.

Ekler

• IMG_7353.webp
    IMG_7353.webp
    160.4 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,451
Üyeler
190,211
Son üye