3600 daha iyi 3500xten hocam 3600 alınMerhabalar. Yakın bir zamanda yayın sistemi toplayacağım. İki işlemci arasında kaldım. Bazı testlerde İntel bazılarında ise AMD geçiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
2’sinide tavsiye etmem. R5 3600 almanı tavsiye ederim.Merhabalar. Yakın bir zamanda yayın sistemi toplayacağım. İki işlemci arasında kaldım. Bazı testlerde İntel bazılarında ise AMD geçiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Anakarttan anlamayıp gelip burada intel anakartlar daha pahallı ehuehehehe demek yerine anakart nedir diye araştırın daha iyi genelde H310 anakartlar 400 TL'nin altında oluyorlardı eğer bulabilirse VRM yapısı 9400F'e rahat yeter ve +3000 mhz şartı yok 2666 mhz'de de 9400F iyi perofrmansta çalılabilir ki daha uygun oluyor artık yine de 9400F ile 3500X'in aralarında performans olarak bir üstünlük yok 3600 ile de aynı fiyat değiller.R5 3500x ün sevilmemesinin sebebi nedir bu kadar? Adam size iki işlemci arasından birini alacağım demiş gitmiş herkes r5 3600 al demiş. Bence 3500x hocam
Post automatically merged:
Hem bütçeyi zorladım demişsin intel uyumlu anakartlar daha pahalı bu yüzden b450 gigabyte ana kartla güzel bir uyum olur
Amd öneririmMerhabalar. Yakın bir zamanda yayın sistemi toplayacağım. İki işlemci arasında kaldım. Bazı testlerde İntel bazılarında ise AMD geçiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bu arada yayın için 1600 AF alın daha iyi 3600'e çıkamazsanız ve zaten 3000 serisi için stok soğutucuyu özellikle yayın için önermem bile anakart oalrak VRM ve soğutma konusunda B450m s2h gibi bir anakart da önermem yani direkt 1600 AF al geç kanalının ismini de buraya yaz.Merhabalar. Yakın bir zamanda yayın sistemi toplayacağım. İki işlemci arasında kaldım. Bazı testlerde İntel bazılarında ise AMD geçiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?