O ayarı biostan değiştirmedigi icin her pc resinde eski haline dönüyor zaten merak etmeasusun kendi programı üzerinden 3.6 mhz hızı 3,95 çektim onu nasıl geri alabilrim
özelliklerinde 3.95 de kaldı ama sıcaklık degeri de 50 nin üzerine çıktı reset attım gine aynıO ayarı biostan değiştirmedigi icin her pc resinde eski haline dönüyor zaten merak etme
Turbo V evo yu demıyor musun program olarak?özelliklerinde 3.95 de kaldı ama sıcaklık degeri de 50 nin üzerine çıktı reset attım gine aynı
asus suite 3 programı turbo v sekmesinde ama geri gelmiyor hocam 3.95 olarak gözüküyor 3.6 alıyorum özellikler de gine 3.95 de kalıyorTurbo V evo yu demıyor musun program olarak?
Ben ne zaman pc reslesem düzelıyor ordaki değerler.asus suite 3 programı turbo v sekmesinde ama geri gelmiyor hocam 3.95 olarak gözüküyor 3.6 alıyorum özellikler de gine 3.95 de kalıyor
biosu resetledim ve düzeldi sağolasın yardımın içinBen ne zaman pc reslesem düzelıyor ordaki değerler.
Bilgisayarı açtıgında delete ya da f2 ye basıp biosa gir Sonra biosu resetle default ayarlara bölye olmuyorsa