AMD RYZEN 5 3600 DEĞERLERİM

Hocam Max çıkacağım 250 dir PC aldım monit falan aldım battım resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

170-250 TL

Reeven RC 1205
SE-224 XT
T6 Ultra
Snowman T4 RGB

Önerebilirim
Hocam bunlardan hangisini önerirsin

Birde AMD stok fan ramlerr deyiyor bu dediklerini zden alsam ramleri bloke etme gibi sorunu olurmu b450m S2h 3600 oc anakartım var

Birde AMD stok fan ramlerr deyiyor bu dediklerini zden alsam ramleri bloke etme gibi sorunu olurmu b450m S2h 3600 oc anakartım var
224XT önerebilirim.

6ghz'ye çıkıyor benim 1600af... 240mm radiyatör bile yetişmiyor işlemciye. %100 Yükte 190watt çekiyor...
Bu mümkün değildir hw monitör de hata mevcut HWiNFO64 ile kontrol edin değerleri

Anakartın ne?

Bloke etmez. Stok soğutmanın bile etmemesi gerekiyor amd yazısı ram' e doğru bakmamalı
Hocam anlıyorum PC den oraya bakmıyor tersine bakıyor fakat değiyor itiyor bile hatta

Bloke etmez. Stok soğutmanın bile etmemesi gerekiyor amd yazısı ram' e doğru bakmamalı
Hocam anlıyorum PC den oraya bakmıyor tersine bakıyor fakat değiyor
B450m S2h 3600 oc

Hocam anlıyorum PC den oraya bakmıyor tersine bakıyor fakat değiyor itiyor bile hatta

Hocam anlıyorum PC den oraya bakmıyor tersine bakıyor fakat değiyor

B450m S2h 3600 oc
Değmesi problem değil bloke olayı farklı. Değmesinden bir şey olmaz.

Şahsen o paraya letgo veya benzer 2ci el uygulamalarda wraith prism alabilirsin. Çoğu kule tipinden güçlü soğutmaya sahip. illaki sıfır diyorsanız...
https://www.teknobiyotik.com/donani...-intel-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx94rd.html Bunu önerebilirim şahsen R7 3700x ile kullandım çok ta güzel soğutuyordu stok halini.
Prism kötü bir soğutma diyebilirim. Yani fiyatına göre. 150-175 liraya bulunursa bile sırf görünüş için alınır.

Prism kötü bir soğutma diyebilirim. Yani fiyatına göre. 150-175 liraya bulunursa bile sırf görünüş için alınır.
Kararım şöyle olucak snowman m200 RGB alıp 80 liraya olayı kapatıcam birde kaliteli termal macun alır olayı bitiririm stok fan 75 dereceye çıkarıyor oyunlarda bence m200 yeterli olur

Kararım şöyle olucak snowman m200 RGB alıp 80 liraya olayı kapatıcam birde kaliteli termal macun alır olayı bitiririm stok fan 75 dereceye çıkarıyor oyunlarda bence m200 yeterli olur
m200 ile 67-65 falan olur en iyisi 224xt alman dostum.

Geri