Ne driveri yükledin ki?peki deneyeceğim peki bunun sorunu biraz garip ama ekran kartı yazılımından olurmu yanlış driver yüklemişimde
Doğru yüklemişsin ben de onu kullanıyorum.peki deneyeceğim peki bunun sorunu biraz garip ama ekran kartı yazılımından olurmu yanlış driver yüklemişimde
Mesaj otomatik birleştirildi:
20,7,2 bunu yükledim ama yüklelmem gereken24,2 li bişeymiş
örnek varmiştimemin olun ram frekansı çok nadir düşüp yükseliyor
anladımörnek varmiştim
Doğru yükledin sakin ol .bu amd nin sitesinde iki tane var ben üsttekini yüklemişim
Hayır ben de onu kullanıyorum.alttakiniyüklemem gerekmez mi
anladım
Yani bende de aynisi oluyor fakat kasma vb hicbir sorun yok.Kasma varsa darbogaz soz konusu olabilir diyecegim fakat r5 3600 ile rx5600 xt darbogaz yapmaz.böyle oluncada oyun kasıyor gibi oluyor yani 250 fps alıyorsun ama kasıyor gibi oynanıyor
anladım yani bir sıkıntısı yok pc ninDoğru yükledin sakin ol .
Hayır ben de onu kullanıyorum.
Neden siliyorsun?bided son bişey sorucam ben ddu ile kaldırıcam yüklediğimde bana diyorki işte yeni sürüümü var bir siteye atıyor ordada yeni sürümü yüklenmiyor farklı bir ddu yükleniyor farklı bir ekran kartı driveri silme programı
işte oyüzden rahatsız oldum zatennYani bende de aynisi oluyor fakat kasma vb hicbir sorun yok.Kasma varsa darbogaz soz konusu olabilir diyecegim fakat r5 3600 ile rx5600 xt darbogaz yapmaz.
hmmm anladım silmiyim ozamanNeden siliyorsun?
Doğru driveri yüklemişsin ben de onu kullanıyorum 5600xt var bende de.
peki neden kasıyor gibi oluyorNeden siliyorsun?
Doğru driveri yüklemişsin ben de onu kullanıyorum 5600xt var bende de.