2 tane çöp sebebiyle uyarı almışsın, o iki uyarının da bahsettiğin konuyla hiçbir alakası yok çünkü farklı konularda. Diğer konuda ise kimse mağdur olmadı, hatta hediye çeki alanlar bile oldu, sen kendi kendine sırf toxiclik yapmak için ortalığı karıştırdın sadece. Konudaki kimsenin seni haklı bulmaması da bunu kanıtlar nitelikte zaten. Saçma sapan iftiralar atma insanlara.
"Bilgi içermeyen tabirler kullanmak" bu bir uyarı yada ban sebebi olabilir ama başına eklediğin "çöp gibi" tabiri burada kimin nasıl toxiclik yaptığını özetliyor bence.
Foruma katkıların bulunmuş olabilir emeğin büyük olabilir. Ben buna sayıg duyarım fakat insanları aşağılama hakkını sana vermez.
Beni o konuda hafif tabiriyle bir yerlerimi yırttım insanlar almasın, uğraşmasın diye. Bana gelen aşağılayıcı ve hakaret içeren mesajlara cevap verdim daha sonrasında. Ben banlandım fakat bana hakaret eden, aşağılayan insanlar banlanmadı. Buda sizlerin ülkede yetkiyi alan herkesin düştüğü gibi bir gaflete düştüğünüzü gösterir.
Yazdığım kelimelerin tartışma çıkarma gibi bir amacı, iftira atmak gibi bir amacı yoktur ama siz eleştiriye açık olmadığınız için bunlar öyle geliyor olabilir.
Instagram ve linkedin profilinize baktım şimdi forumda yönetici olduğunuzu yazmışsınız. Bu sizin için çok önemli bir şey olabilir fakat umarım hayatın başka noktalarındada kendinizi geliştirip eleştiriyi ve özeleştiriyi kavrayabilirsiniz.