AMD Ryzen 7 7800X3D Bu fiyata alınır mı

hamszzz

80+
Reaksiyon skoru
89

14.500 tl civarı peşine taksit olması çok işime geliyor 5 taksit var ama satıcı işi beni rahatsız etti böyle bi riske değer mi
satici yorum botu basmis gibi duruyor sahsen tercih etmezdim zaten incehesap ta gaming gecesinde ortalama bu fiyatlara geliyor

Taksit lazım bana ya yoksa vatanda şu an 15 e geliyor gece indirimi tray olmasından dolayı bilinmedik satıcı istemedim bi de şöyle bi opsiyonunm var https://amzn.eu/d/fRYE6cC

12693.webp

İnce hesapta 14k ya satılıyor cuma günleri garanti geliyor 10-15dk içinde tükeniyor.

14.500 tl civarı peşine taksit olması çok işime geliyor 5 taksit var ama satıcı işi beni rahatsız etti böyle bi riske değer mi
n11 den alıp riske girmeyi tercih etmezdim. Gaming gecesinde 13.999 dan aldım geçen hafta.
bence cumayı bekleyip gaming gecesinden almalısın veya amazondan yetkili satıcıdan alabilirsin 500 tl için riske atmaya değmez

Fiyat avantajı yok satıcı belirsiz ben o riske girmezdim

Taksit lazım bana ya yoksa vatanda şu an 15 e geliyor gece indirimi tray olmasından dolayı bilinmedik satıcı istemedim bi de şöyle bi opsiyonunm var https://amzn.eu/d/fRYE6cC
Magic teknolojiden 2 gün önce aldım, bugün teslim edildi şimdi yeni sistemden yazıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım hocam

Fiyat avantajı yok satıcı belirsiz ben o riske girmezdim
aynı satıcıdan aldım sıkıntısız geldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcı saglam gonderıyo skntı yok

aynı satıcıdan aldım sıkıntısız geldı

satıcı saglam gonderıyo skntı yok
Çok teşekkürler magicden alacağım edeceğim o zaman sizce biraz daha düşer mi tam 11.11 i bekleyeyim mi ama ya n11 de yada amazonda düşmesi lazım taksit lazım bana

Alıntıyı görüntüle

İnce hesapta 14k ya satılıyor cuma günleri garanti geliyor 10-15dk içinde tükeniyor.
Ya onu yakaladım ama 3 taksit olması bozuyor aslında vade farksız olmasından dolayı şu an 15 bin makul

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri