hashasii
80+ Bronze
Boost hızı için bi ayar yapmalımıyız yoksa otomatik yğkseliyomuyok o.c tam olarak o değil sen boost hızının üstüne çıkmak istediğin zaman ona o.c deniyor.
Boost hızı için bi ayar yapmalımıyız yoksa otomatik yğkseliyomuyok o.c tam olarak o değil sen boost hızının üstüne çıkmak istediğin zaman ona o.c deniyor.
öneri için teşekkür ederim ram ler nasıl ?ASROCK B650E Steel Legend WiFi AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B650E Steel Legend WiFi AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
otomatik açık bazen işlemcisi çok yüksek derecelerde çalışan insanlar onu manuel kapatabiliyor temel hızda çalışıyor sürekli işlemciBoost hızı için bi ayar yapmalımıyız yoksa otomatik yğkseliyomu
daha uyguna bulabilirsin ben bi yerde 4200 e görmüştümöneri için teşekkür ederim ram ler nasıl ?
Anladım çok sağolunotomatik açık bazen işlemcisi çok yüksek derecelerde çalışan insanlar onu manuel kapatabiliyor temel hızda çalışıyor sürekli işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha uyguna bulabilirsin ben bi yerde 4200 e görmüştüm
yok default ayarda üreticinin yaptıgı bir o.c olur onu sen açarsın biostan okadarAnladım çok sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki rame oc yapılmalımı
Yok öyle bişeyx670 anakart alınmaz 3d işlemci ile
Bu anakartı önerir misin peki ? https://www.akakce.com/anakart/en-u...te-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,2121123840.htmlYok öyle bişey
X670 anakartım var ve işlemcim Ryzen 7 7800X3D işlemcim var sizin elinizde aynısı olup siz yaptığınızda stabil çalıştımı çalışmadımı ispatlarmısınız.Yok öyle bişey
hocam siz o.c manuel olarak yapmyacaksanız gerek yok bu kadar paralar vermenize 7-8 liraya bi b650 alsanızda işinizi görür sizin.Bu anakartı önerir misin peki ? https://www.akakce.com/anakart/en-u...te-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,2121123840.html
Bu anakartı önerir misin peki ? https://www.akakce.com/anakart/en-u...te-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,2121123840.html
3 tane m2 destekli biri gen 5 ssd leri destekliyor. 7800x3d ile kullanıyorum memnunum.ASUS TUF GAMING B650-PLUS AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING B650-PLUS AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öneri için teşekkür ederim.ASUS TUF GAMING B650-PLUS AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING B650-PLUS AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
3 tane m2 destekli biri gen 5 ssd leri destekliyor. 7800x3d ile kullanıyorum memnunum.