❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz Tray İşlemci - 20.399 TL

20binin altına ancak AMD fiyat güncellemesi yaparsa düşer. 5000 serisinde yapmışlardı yüzde 25 civarı bir indirim.

Anakartım Asus b650m plus wifi
Muhtemelen bios güncellemesi gerekecek. Format atmadan da kullanabilirsin sanırım ama bence değişim sonrası format atsan daha iyi olur.

21 bıne gamıng gecesıne de gelıyor arkadaslar. bosu bosuna satıcı rıskıne gırmeye degmez.
Mağaza sanki çok fazla sorun çıkarmayan bir mağaza, önerildiğini de gördüm ama şikayetvar'dan kontrol ettiğimde şikayette bulunan bir kişinin dediğini kabul edersek ürünü kutusundan açmadan video çekmiş, ürünün hasarlı olduğunu fark etmiş, satıcı ile iletişime geçmiş, videoya rağmen sen önceden açtın bozdun sonra geri bantladın, videoya çekip açmadan önce bozuktu gibi bir iddia ile geri dönüş almış. Durum THH'ye intikal etmiş. Bana kalırsa hala alınabilecek bir firma olsa da güvenirliliğini sorguladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dfs Bilgisayar da indirim yapmış. 20.828,18 TL. Bu daha güvenilir bir firma diye biliyorum.

Geri