MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Böyle güçlü bir işlemciye güçlü bileşenler lazım. Sıvı soğutma da cabası.
Tamam ayan senin gibi bekleyeceğim bendeyok yetersiz 5 yıl daha bekle 11800X3D alırsın.
Çok bir performans farkı var mı aralarında ve fiyat farkı dediğin gibi9800x3d al 23-24k ya satiliyor zaten.
Hepsini hallettim anakart tamam sıvı soğutucu da aldımBöyle güçlü bir işlemciye güçlü bileşenler lazım. Sıvı soğutma da cabası.
Böyle güçlü bir işlemciye güçlü bileşenler lazım. Sıvı soğutma da cabası.
Söylediğin iyi oldu araştırmaya devam edeceğim sıvı soğutucu asus düşünüyorumRekabetçi oyunlar oynanacaksa X3D işlemciler evet, başka seçenek bırakmıyor. Ama bu miktarı vermeyi kafaya koymuşsam direkt 7950X3D alırım 2.el. Üstüne de soğutucu için bütçe kalıyor.
Düzeltiyorum sıvı soğutucu aldımTamam ayan senin gibi bekleyeceğim bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok bir performans farkı var mı aralarında ve fiyat farkı dediğin gibi
Hepsini hallettim anakart tamam sıvı soğutucu da aldım
ASUS Prime B840M-A WIFI AMD B840 Soket AM5 DDR5 7600+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
Aldım aslında (B8450 alacaktım ama opsiyon da yoktu max bu vardı bunu aldım bir kaç yere de sordum olur dediler ikisi de AM5
Söylediğin iyi oldu araştırmaya devam edeceğim sıvı soğutucu asus düşünüyorum
Ben olsam devasa bir kule tipi soğutucu çeker rahatıma bakardım, elimde sıvı metal de var. Sistemi son haline doğru getireyim aklımda güzel şeyler var. Hayırlı olsun.Tamam ayan senin gibi bekleyeceğim bende
Çok bir performans farkı var mı aralarında ve fiyat farkı dediğin gibi
Hepsini hallettim anakart tamam sıvı soğutucu da aldım
ASUS Prime B840M-A WIFI AMD B840 Soket AM5 DDR5 7600+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
Aldım aslında (B8450 alacaktım ama opsiyon da yoktu max bu vardı bunu aldım bir kaç yere de sordum olur dediler ikisi de AM5
Söylediğin iyi oldu araştırmaya devam edeceğim sıvı soğutucu asus düşünüyorum
Düzeltiyorum sıvı soğutucu aldım
Hocam sıvı soğutucu aldım Kli tipi soğutucu almadımBen olsam devasa bir kule tipi soğutucu çeker rahatıma bakardım, elimde sıvı metal de var. Sistemi son haline doğru getireyim aklımda güzel şeyler var. Hayırlı olsun.
Sistemi topladım hocam eywBen olsam devasa bir kule tipi soğutucu çeker rahatıma bakardım, elimde sıvı metal de var. Sistemi son haline doğru getireyim aklımda güzel şeyler var. Hayırlı olsun.