Valorant bu fps normal mi?

Sen aşçıya yemek mi öğretiyon . Biliyorum iyi işlemci olduğunu ben sallamadım senin islemcine sen benimkine salladın .
Hayır sallamak değil 600 fps bahseden sensin o senin dediğin mantık şu bir tane oyuna gireyim oyunda bulutlara bakayım 1000fps alayım benim sistemim o zaman 1000fps veriyor hayır senin sistemin 250 ile 370 380 arası fps verir aktif oynadığında sende belirtmişsin ki 4060 gibi kötü bir kartla

Hayır sallamak değil 600 fps bahseden sensin o senin dediğin mantık şu bir tane oyuna gireyim oyunda bulutlara bakayım 1000fps alayım benim sistemim o zaman 1000fps veriyor hayır senin sistemin 250 ile 370 380 arası fps verir aktif oynadığında sende belirtmişsin ki 4060 gibi kötü bir kartla
Kimse bulutlara bakmıyor reis . Poligona gir seninde FPS in uçar bu kadar basit . Poligon , Deathmatch değerleri onlar diyorum...

Stabil 600 almakla dalgalı 300-280-400 arası değilen fps farkedermi sence? 380hz yim

Hatta sen ekran kartının Rekabetçi oyunlara çok az miktarda etki ettiğini bile bilmiyorsun , bak yine benim bileşenime salladın sinirleniyorum
🍩
🙏🏻

hazir alinan sistemde bios ayarlarini yapip gondermiyorlar mi ya bu konu sahibi arkadasi bu kadar ugrastiriyorlar?

hocam internette ram in markası expo ile uyumlu demiş ama ben 2 kere denedim her seferinde bilgisayar açılmıyor birdaha denemeye korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hazir alinan sistemde bios ayarlarini yapip gondermiyorlar mi ya bu konu sahibi arkadasi bu kadar ugrastiriyorlar?
haklısınız hocam bilmiyorum bende

hocam internette ram in markası expo ile uyumlu demiş ama ben 2 kere denedim her seferinde bilgisayar açılmıyor birdaha denemeye korkuyorum

haklısınız hocam bilmiyorum bende
Ramlerin slotlarını değiş birdaha dene bide 5dk falan bekle geç açılıyo bazen

hocam arkadas bilmiyor. yanlislika falan kirmasin simdi. vatandan veya yakin bir yerden aldiysa gotursun oraya orada yapsinlar.

degilse youtubeden izlesin nasil yapilir diye zor degil ama tecrubesiz oldugu icin panik yapip zarar vermesin diyorum

hocam arkadas bilmiyor. yanlislika falan kirmasin simdi. vatandan veya yakin bir yerden aldiysa gotursun oraya orada yapsinlar.

degilse youtubeden izlesin nasil yapilir diye zor degil ama tecrubesiz oldugu icin panik yapip zarar vermesin diyorum
Rami kırmak içinde marifet gerek🤣

hocam değiştirmek kolay ama ben dediğiniz gibi yapamayabilirim riske atmayayım en kötü bir komşumuz anlıyor biraz ona yaptırırım

hocam bende geç açılma veya siyah ekran değil böyle değişik bir şey oluyor anlamadım
ekran çorbaya dönüyor bazı yerlerde bios ekranının parça parça yerleri bazı yerlerde yazılar felan çok değişik

hocam bir şeyi kafamda netleştirmek istiyorum parçlarda sorun yoktur değil mi iade etmem gerekiyor mu cevaplarsanıza sevinirim

Geri