İskenderMan
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
.ama zaten valorantta düşük fps bütün oyunlarda düşük olur öyle değil mi
Post automatically merged:
sistem parçalarında sıkıntı yoktur değil mi
.ama zaten valorantta düşük fps bütün oyunlarda düşük olur öyle değil mi
sistem parçalarında sıkıntı yoktur değil mi
Xmp aç ozamanBİOS güncelledim bugün expo nedir ram in mhz ini yükseltmekse onu yapınca bilgisayar daha açılmıyor
Güzel sallamışsın kardeşim o sistemle alacağın en baba fps düşük ayarda 400 oyun içi 300 400 arası ancak gezer 500fos icin poligonda duvara bakarsan alırsınHocam 7500f 4060 var 1080p ultrada minimum 500 600 civarı alıyorum . Düşürünce 600 700 civarı oluyor fps . Fakat seninde fps değerlerin kötü deil anlık değerleri önemseme . Zaten 10000 fps de alsan ekran hz in kadarını görüyosun.
Aynı şeylet zaten. Açınca ram hızını otomatik olarak turboluyor çıkabildiği hıza ram hızların kaç şuanexpo nun ne olduğunu açıklar mısınız ve xmp nin
Aynen sallıyorum çok fena şizofrenim benGüzel sallamışsın kardeşim o sistemle alacağın en baba fps düşük ayarda 400 oyun içi 300 400 arası ancak gezer 500fos icin poligonda duvara bakarsan alırsın![]()
normalde ramlar 6000 ama şuanda 4800 de kullanabiliyorumAynı şeylet zaten. Açınca ram hızını otomatik olarak turboluyor çıkabildiği hıza ram hızların kaç şuan
Aynı sistem bendede var dediğin gibi 300 civarı alıyorum poligonda 700ü zorluyor ama olay rankedde ztn 350 civarıGüzel sallamışsın kardeşim o sistemle alacağın en baba fps düşük ayarda 400 oyun içi 300 400 arası ancak gezer 500fos icin poligonda duvara bakarsan alırsın![]()
Xmp açmayı denebenim parçalarda sıkıntı yoktur değil mi iadeye gerek yok değil mi
normalde ramlar 6000 ama şuanda 4800 de kullanabiliyorum
Ya kardeşim ben ryzen 5800x3d ile o dediğin fps zorluyorum senin kıcı kırık 7500f işlemcin 600 fps verecek güldürmeyin insanalrı gece geceAynen sallıyorum çok fena şizofrenim ben.