Valorant bu fps normal mi?

Muhtemelen sistemde sorun yok expo açık olmadığından dolayı alması gerekenden düşük alıyor. Bios guncelle ve expo aç dene bakalım.

BİOS güncelledim bugün expo nedir ram in mhz ini yükseltmekse onu yapınca bilgisayar daha açılmıyor

Fps gayet normal ve 1000fps alsan ne değişecek senin için monitörun ortalama 280hz olduğunu düğünürsek

Hocam 7500f 4060 var 1080p ultrada minimum 500 600 civarı alıyorum . Düşürünce 600 700 civarı oluyor fps . Fakat seninde fps değerlerin kötü deil anlık değerleri önemseme . Zaten 10000 fps de alsan ekran hz in kadarını görüyosun.
Güzel sallamışsın kardeşim o sistemle alacağın en baba fps düşük ayarda 400 oyun içi 300 400 arası ancak gezer 500fos icin poligonda duvara bakarsan alırsın :D

ramlarin mhz ini değiştirince pc daha açılmıyor yani açılış ekranında değişik şeyler oluyor baya değişik

Güzel sallamışsın kardeşim o sistemle alacağın en baba fps düşük ayarda 400 oyun içi 300 400 arası ancak gezer 500fos icin poligonda duvara bakarsan alırsın :D
Aynen sallıyorum çok fena şizofrenim ben 😎. Oyun testlerine bak 7500f in dediğin fpslerle alakası yok .

benim parçalarda sıkıntı yoktur değil mi iadeye gerek yok değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şeylet zaten. Açınca ram hızını otomatik olarak turboluyor çıkabildiği hıza ram hızların kaç şuan
normalde ramlar 6000 ama şuanda 4800 de kullanabiliyorum

Aynı sistem bendede var dediğin gibi 300 civarı alıyorum poligonda 700ü zorluyor ama olay rankedde ztn 350 civarı

benim parçalarda sıkıntı yoktur değil mi iadeye gerek yok değil mi

normalde ramlar 6000 ama şuanda 4800 de kullanabiliyorum
Xmp açmayı dene

Geri