amd ryzen işlemciler çabuk yıprnaırmı

bilmiyorum bunu kaç kere sordum ama son kere soruyorum amda işlemciler çabuk yıpranırmı bi bilgisayarcı demişti bana amd işlemciler çabuk yıpranır diye
Hayır
Sıcaklığı fazla olmasın yeter zaten amd işlemciler fazla ısınmıyor

bilmiyorum bunu kaç kere sordum ama son kere soruyorum amda işlemciler çabuk yıpranırmı bi bilgisayarcı demişti bana amd işlemciler çabuk yıpranır diye
vallahi kanka yüksek sıcaklıklarda oc render yaparsan zaten her türlü bozarsın saçma bir düşünce
hemen bozulan parçalar değillerdir işlemciler

stok fan yetersiz kalır o yüzden ısınma problemi yaşarsın bu da sıkıntı çıkarır o yüzden alcaksan yanında iyi bir soğutucuyla almanı öneririm

bilgisayarcılar ne diyorsa tersini yapmak çoğu zaman işe yarar

stok fan yetersiz kalır o yüzden ısınma problemi yaşarsın bu da sıkıntı çıkarır o yüzden alcaksan yanında iyi bir soğutucuyla almanı öneririm
İşlemciye göre değişir. 3700X'de stok soğutucu yetiyor 3600X'de ise ucu ucuna.

Benim işlemci mağaradan kalma hala çalışıyor xd

İşlemcilerde biraz voltaj dengesizliği var.
3000 serisi işlemci alacaksan 3.Parti Hızaşırtma+Voltaj düşürme uygulamaları var.
Voltaj yüksek olduğu için ısınıyor maalesef.
Bunun önüne UV yaparak geçebilirsiniz.

İyi bir soğutma ve iyi bir psu varsa intelden daha uzun ömürlü oluyor Chip online sitesinde okumuştum
Post automatically merged:

Benim işlemci mağaradan kalma hala çalışıyor xd
Quad q6600 ikinci el aldım taş gibi 13 senelik

İşlemcilerde biraz voltaj dengesizliği var.
3000 serisi işlemci alacaksan 3.Parti Hızaşırtma+Voltaj düşürme uygulamaları var.
Voltaj yüksek olduğu için ısınıyor maalesef.
Bunun önüne UV yaparak geçebilirsiniz.
bununla alakalı bir rehber videosu varsa bana ulaştırabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,042
Son üye
Prometheus4646
Geri