- Reaksiyon skoru
- 712
Şu an AMD F/P oranında çok daha iyi olduğu için ADM tavsiye ediyoruz.
bi test videosunda görmüstüm uzun zaman oldu adam aynı model iki ryzen işlemciyi aynı sıstemde kıyaslıyodu ıkısıde farklı sonuclar veriyodu bunu yazmamdaki kaynak bu"olabiliyo"'dan sonra okuma gereği duymadım. Tek merakım orantısızlığı kendiniz mi test ettiniz yoksa ezberleyip mi konuşuyorsunuz.
kendimde x3440 kullanıyorumİntel kusursuz mu? Bu gözler bunlarıda mı görecekti. Bir tane F/P işlemcisi yok. Xeon işlemcileri dışında. Daha neyden bahsediyorsun?
zaten orda fiyatı göz ardı edilirse diyorumkendimde x3440 kullanıyorum
zaten orda fiyatı göz ardı edilirse diyorum
bundan 5 6 yıl öncesini göze önüne alırsak intel piyasadaki yerini hep korudu amd ise sürekli bir adım geride geldi taki 3000 serisi cıkana kadar 3000 serisi oldukca basarılı ama bütçe varsa intel daha iyi gibime geliyor çünkü fx serisi beni cok üzdü cebimi yaktı anlayacağın benim diyeceklerim bu kadar size iyi forumlar dilermİntel'e neye dayanarak kusursuz diyorsun peki?
Ryzen almazsan çok pişman olursun emin olGençler Amd Ryzen mi? İntel mi ?
Ryzen oyunlarda iyiGençler Amd Ryzen mi? İntel mi ?
bundan 5 6 yıl öncesini göze önüne alırsak intel piyasadaki yerini hep korudu amd ise sürekli bir adım geride geldi taki 3000 serisi cıkana kadar 3000 serisi oldukca basarılı ama bütçe varsa intel daha iyi gibime geliyor çünkü fx serisi beni cok üzdü cebimi yaktı anlayacağın benim diyeceklerim bu kadar size iyi forumlar dilerm