4000 seri adında sadece apu işlemciler çıkacakRyzen sanırım 4000 değilde direk 5000 serisine geçecek. Bildiğim kadarıyla 8 ekimde tanıtımı olacak. Sizce piyasaya tahmini olarak ne zaman sürülür.
bir kaç yerde 4000 i atlayıp direk 5000 e geçecekler diye gördüm. Belki 2 nesil birden çıkar bilmiyirum4000 serisi galiba apu işlemciler olacak
4000 serisi de nesil olarak gecmeyecek mi?4000 seri adında sadece apu işlemciler çıkacak
direk 5.nesle geçiş
aga anlamadım şimdi. 4000 serisi apu lu olacak diye kötü mü oluyor? Oda 4. nesil olarak geçmeyecek mi4000 serisi apu olucak 5. nesilden beklentim çok ama ne zaman çıkar bilmem ama tahminimce çok geç olmaz
nesil denemez aslında 4000 seri apu olacakbir kaç yerde 4000 i atlayıp direk 5000 e geçecekler diye gördüm. Belki 2 nesil birden çıkar bilmiyirum
Post automatically merged:
4000 serisi de nesil olarak gecmeyecek mi?
apu işlemci dahili grafik olan işlemcilerdir bu işlemciler ekran kartı kullanmadanda çalışıraga anlamadım şimdi. 4000 serisi apu lu olacak diye kötü mü oluyor? Oda 4. nesil olarak geçmeyecek mi
apu nun ne olduğunu biliyorum ama mesela 4000 yerine 3000 i tercih etmek daha mı iyi olacak, yani apulu işlemciler daha mı kötü?apu işlemci dahili grafik olan işlemcilerdir bu işlemciler ekran kartı kullanmadanda çalışır
hayır öyle bir şey yok elbette 3000 serisinden ddaha iyi olacakapu nun ne olduğunu biliyorum ama mesela 4000 yerine 3000 i tercih etmek daha mı iyi olacak, yani apulu işlemciler daha mı kötü?
tahmini ne zaman piyasaya sürülür. R5 3600 alacaktım biraz bunlari bekleyeyim dedim4000 serisi komple apu.Normal işlemciler 5.nesilde çıkacak.