AMD Saphire pulse 7900xtx

Bildigim kadariyla sogutma problemi yok ama sadece biraz sesli. Hepsiburadanin kendisi satiyor.. Alinir.

Arkadaşlar buradaki fiyat çok uygun bu kart alınır mı? Diğer modellere göre çok uygun olması beni tedirgin ediyor.Bilgisi veya kullanan var mı cevaplarsa çok sevinirim.

Sapphire in giriş seviye modeli ama diğer markaların giriş seviyelerinden iyidir. Bir sorun yapmaz Sapphire iyidir.

Arkadaşlar buradaki fiyat çok uygun bu kart alınır mı? Diğer modellere göre çok uygun olması beni tedirgin ediyor.Bilgisi veya kullanan var mı cevaplarsa çok sevinirim.
kendi kullandığım sapphire rx7600 ekran kartı oyunlarda 80 dereceye ulaşıyor ama bendeki 2 fan. Bu kartı bilemem

Bende hepsiburadadan kart aldım bi sıkıntı olmadı. Bir yanlışlık yoktur. Olsa bile iade edersin.

Alınır.

Olumlu düşünceleriniz neticesinde Sipariş verildi.Arkadaslar hayırlı olsun artık.600watlik power supplay var sanırım buna yetmez şimdi ona bakacağım fikir olan varsa belirtirse sevinirim.

O zaman sipariş vermiyeyim.Bir deneyeyim öyle karar vereyim bir sıkıntı olurmu ki watt yetmez ise karta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde AMD 7600x ile kulanicagim onu yazmadım.Suan 1080 ti ve 7600x ile 600 w hiç bir sorun yapmadı

Şimdi hepsiburada nitro modelini 32 bin yaptı iptal etmeye değecek fark var mı 5 bin civarı fark var

bence bedava bütçen varsa düşünme al

O zaman sipariş vermiyeyim.Bir deneyeyim öyle karar vereyim bir sıkıntı olurmu ki watt yetmez ise karta

Birde AMD 7600x ile kulanicagim onu yazmadım.Suan 1080 ti ve 7600x ile 600 w hiç bir sorun yapmadı

Şimdi hepsiburada nitro modelini 32 bin yaptı iptal etmeye değecek fark var mı 5 bin civarı fark var
cs valo da fln oynar yüke girerde yetmezse sistem reset atar kendine zaten ozaman anlarsın yetmediğini

aynı kart soğutma için 5500tl fark saçma olur belki %1-2 performans farkı olur

Tamam dostlar iyi ki varsınız.Umarim kurabilirim.Power sublaydan gelen kablo bu son teknolojiye uyacakmi onu bilemiyorum...

Arkadaşlar benim 1080 ti 8 pinli bu kart çift sekiz pin diyorlar.Uyun sorunu olacak gibi power almadan çözülebilir mi bu iş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,976
Üyeler
203,287
Son üye
drathen
Geri