Yardım AMD Software Acilmiyor

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,287
Sa,Düne kadar bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum. Temizlik yaparken eski GT 430 ekran kartımın sürücülerinin hâlâ yüklü olduğunu fark ettim ve program kaldırdan sildim. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda AMD Software çalışmamaya başladı, OpenCL dosyasını bulamıyor ve hata veriyordu.

Bunun üzerine DDU ile sürücü temizliği yapmadığımı hatırladım. Önce güvenli modda Nvidia sürücülerini, ardından tekrar güvenli modda AMD sürücülerini DDU ile temizledim. Daha sonra AMD'nin sitesinden en güncel sürücüyü (yaklaşık 10 gün önce yayınlanmış) indirip yükledim.

Şu an masaüstünde sağ tıklayıp AMD Software'i açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor. Görev yöneticisinden baktığımda yazılım başlıyor ama 5 saniye içinde kapanıyor.

Ekran kartım: RX 580

Sizce sorun ne olabilir? Tavsiyeniz nedir?

Son düzenleme:
Bi önceki yayınlanan sürümü yükleyip dene bir de

Bende aynı problemi yaşıyordum, geçici bir çözüm buldum. Şu şekilde görev çubuğuna eklediğimde sorun çözüldü. Açılmadığı zaman veya sağ altta simgelerde gözükmediğinde görev çubuğundan açıyorum.
1747572733493.webp

Baska tavsiyesi Olan yok mu ???

pc de önemli verileriniz vs yoksa direkt format atın baştan herşeyi silsin tekrar sıfırdan en güncel driverlarla yükleyin herşeyi. Direkt sorun filan kalmaz. Uğraşmaktansa öyle yapın daha iyi çünkü burada vakit kaybetmek yerine zaten bu dediklerimi maks 2 saat içinde yaparsınız. Biliyorsanız.

pc de önemli verileriniz vs yoksa direkt format atın baştan herşeyi silsin tekrar sıfırdan en güncel driverlarla yükleyin herşeyi. Direkt sorun filan kalmaz. Uğraşmaktansa öyle yapın daha iyi çünkü burada vakit kaybetmek yerine zaten bu dediklerimi maks 2 saat içinde yaparsınız. Biliyorsanız.
Ya Hocam format atmayi biliyom bilmesinede Bi ton sey yuklu hem C'de Hem D , Diskinde Nerden baksaniz 600GB Dosya var en az Simdi tum bu programlari oyunlari cart curt vs. tekrar kurmam tekrar kendime gore ozellestirmem tekrar ayarlamalarini yapmam tekrar Duzenlemem (OKB Oldugum icin Her seyi katagorizeye ayiririm) ve Bir cok unutmamam icin not vs. var kisaca Tekrar yapmaam gereken en az 15 saatimi alacak is var + Dosyalri tekrar indirme suresi sayarsa 2-3 Haftalik is demek

Yani Format Olayina hic girmek istemiyorum suan

Baska tavsiyesi Olan yok mu ???

AMD Sürücüsünü Tamamen Temizle

DDU'yu kullandın ama tekrar, bu sefer sistem İnternet bağlantısı olmadan ve Güvenli Modda şu adımlarla yeniden deneyelim:

DDU’yu tekrar indir ve masaüstüne çıkar.

Windows'u Güvenli Mod’da başlat.

İnterneti kesin (ağ kablosunu çıkarın veya Wi-Fi kapatın) — Windows otomatik sürücü kurmasın.

DDU'dan önce Nvidia, sonra AMD sürücülerini ayrı ayrı temizleyin.

Yeniden başlatın (normal moda dönün), hâlâ internet kapalı olsun.

C++ Pack hepsi tek tıkla kuruluyor bunu kurmayı unutma.

AMD Sürücüsünü Tamamen Temizle

DDU'yu kullandın ama tekrar, bu sefer sistem İnternet bağlantısı olmadan ve Güvenli Modda şu adımlarla yeniden deneyelim:

DDU’yu tekrar indir ve masaüstüne çıkar.

Windows'u Güvenli Mod’da başlat.

İnterneti kesin (ağ kablosunu çıkarın veya Wi-Fi kapatın) — Windows otomatik sürücü kurmasın.

DDU'dan önce Nvidia, sonra AMD sürücülerini ayrı ayrı temizleyin.

Yeniden başlatın (normal moda dönün), hâlâ internet kapalı olsun.

C++ Pack hepsi tek tıkla kuruluyor bunu kurmayı unutma.
Reis Zaten Dedigin sekilde yaptim daha dogrusu islem zaten oyle yapiliyor mesela Zaten Guvenli modu calistirdiginda internete baglanamiyor baglanti olmuyor (Guvenli moda girerken 5'e tiklayip internet baglantili guvenli modu secmessen)

C++ Pack'e gelince Knk Zaten Hepsi bende kurulu Silinmiyor DDU Ile kaldirinca

Simdi tekrar ayni islemleri yaptim tekrar deneyecem olmassa her seyi silip onceki surumu kuracam

25.3.1 kullanıyorum ben, gayet stabil. O da olmazsa 24.12.1 deneyebilirsin.

Cozum onerisi Olan Yok mu baska ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,432
Üyeler
174,149
Son üye
wraithx
Geri