MrCodeX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,555
Hocam smartaccess memory açık zaten.
smartaccess video açılmıyor bende
Hocam smartaccess memory açık zaten.
Amd SmartAcces Video Ne İşe Yarıyorki Hocam ?Hocam smartaccess memory açık zaten.
hocam ama AMD buna şöyle demiş Anti-Lag ile kullanın demiş. Bu şekilde dengelersek kullanabilir miyiz?Arkadaşlar Fluid Flame özelliğini online oyunlarda KULLANMAYIN. Gecikmeyi ciddi anlamda artırıyor. Ayrıca henüz hile engelleme yazılımlarıyla nasıl çalışıyor bilmiyoruz boşa risk almayın.
Video açılmıyor zaten onun için mi uğraşıyorsunuz?Hocam smartaccess memory açık zaten.
Dengelese ne. FMF tek başına 20 MS frame gen lagı ekliyor.hocam ama AMD buna şöyle demiş Anti-Lag ile kullanın demiş. Bu şekilde dengelersek kullanabilir miyiz?
Yok uğraşmıyorum hocam ama soru işareti kısmında 6000 serisi ve üstü için yazmışlar sadece orayı anlamadım.Video açılmıyor zaten onun için mi uğraşıyorsunuz?
Hocam Ryzen 6000 Serisi Üstü İşlemci İstiyor Ekran Kartı Sandım Bende Başta .Yok uğraşmıyorum hocam ama soru işareti kısmında 6000 serisi ve üstü için yazmışlar sadece orayı anlamadım.
İşlemci oYok uğraşmıyorum hocam ama soru işareti kısmında 6000 serisi ve üstü için yazmışlar sadece orayı anlamadım.
Ekran Kaydı İle Alakalı Bir Durum Galiba Kullanıyorsa İşine Yarar Aslında .İşlemci oZaten işine yaramaz alakasız bir özellik.
6000 serisi işlemci laptop işlemcisi mi oluyorİşlemci oZaten işine yaramaz alakasız bir özellik.
Yok, özel bazı AMD sistemler var onlar için bir teknoloji. AMD bile doğru düzgün tanıtım sayfası hazırlamadığına göre pek önemli bir şey değildir zatenEkran Kaydı İle Alakalı Bir Durum Galiba Kullanıyorsa İşine Yarar Aslında .
6000 serisi işlemci laptop işlemcisi mi oluyor
7900xtx ve r7 7800x3d kullanan gördüm face de o açmıştı.
Önemsiz de sadece merak ettim niye kapalı diye.
Yok, özel bazı AMD sistemler var onlar için bir teknoloji. AMD bile doğru düzgün tanıtım sayfası hazırlamadığına göre pek önemli bir şey değildir zaten![]()
Ekran kartı sunumunda göstermişlerdi bu işe yarıyorİllaki Laptop İşlemcileridir , Masa Üstü 6000 Serisi Varmı .
Gereksiz Bir Özellikmiş![]()