🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Vay be aylar sonra yeni sürücü

Rx6700 var bende nasıl güncelleme artısı olur mu oyunlarda giriş geçilmesini kullanıyorum ben sadece.

Yeni gelen özellikleri açıp CS2 girmeyin tekrar ban yicekler çünkü bu hafta görürsünüz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ban yiyebilirsin CS2 de açıp girme hiçbir haber takip etmiyorsun.
Bir şey olmaz en fazla 1 gün oynayamam.

RX6500XT için kurucamda sürücü de sıkıntı var mı ?

driver i güncelledikten sonra sanki sıcaklıklarda bi artış oldu bende attığım fotoda sol üstten bakabilirsiniz boşta iken normal değil gibi

Ekler

• unknown_2024.01.24-13.39.png
    unknown_2024.01.24-13.39.png
    1.3 MB · Hit: 105
Warzone da denedim rx6700xt ile 120-100 arası fps alıyorken şimdi 150-180 arası bir fps alıyorum arada ufak tefek takılmalar oluyor bir sonraki sürümde düzeltirler bence

hocalarım ben güncelleyemiyorum sürekli "Güncelleme Yapılamadı" hatası veriyor ne yapabilir? (RX 6600)

hocalarım ben güncelleyemiyorum sürekli "Güncelleme Yapılamadı" hatası veriyor ne yapabilir?
Adrenalin Üzerinden Yapıyorsan Verebilir .

Direk Site Üzerinden Yüklüyorsan DDU İle Kaldırıp Yeniden Yüklemeyi Dene .

Arkadaşlar Fluid Flame özelliğini online oyunlarda KULLANMAYIN. Gecikmeyi ciddi anlamda artırıyor. Ayrıca henüz hile engelleme yazılımlarıyla nasıl çalışıyor bilmiyoruz boşa risk almayın.

Arkadaşlar Fluid Flame özelliğini online oyunlarda KULLANMAYIN. Gecikmeyi ciddi anlamda artırıyor. Ayrıca henüz hile engelleme yazılımlarıyla nasıl çalışıyor bilmiyoruz boşa risk almayın.
Gelişme Aşamasında Olduğu İçin Olabilir , Bir Süre Kullanmasak Dediğin Gibi İyi Olur Hocam .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri