furkangorur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,117
Triple A oyunlarda ne kadarlık fps artışı sağladığınız arkadaşlar? Bu nvdia nın kare oluşturma teknolojisi ile benzer mi?
eğer sadece bu iki arkadaşı açıyorsak c77 herhangi bir artış olmadıTriple A oyunlarda ne kadarlık fps artışı sağladığınız arkadaşlar? Bu nvdia nın kare oluşturma teknolojisi ile benzer mi?
Ban yiyebilirsin CS2 de açıp girme hiçbir haber takip etmiyorsun.AFMF'yi CS 2 de denedim. Geforce Now üstünden oynuyormuş gibi hissiyat veriyor.
Afterburner doğru göstermiyor AMD yazılımından aç FPS göstergesini.Beyler ben bunu test etmek için rdr2 de bir bakayım dedim MSI afterburner açayım dedim bunu yine duzeltmemişler yahu, ama gayet güzel bir deneyim elde ettim.
Afterburner doğru göstermiyor AMD yazılımından aç FPS göstergesini.eğer sadece bu iki arkadaşı açıyorsak c77 herhangi bir artış olmadı
Evet bende rx 5700 xt var ama afmf gözükmüyor. Sadece 6000 serisi üsüt gpular destekliyormuşEvet AFMF Geldi Ama Kartın Desteklemesi Lazım Galiba Her Kartta Olmuyor Yani Galiba .
Benim kartta ayni 10gblik versiyon bu akşam denicez bakalimYarın güncelleyip deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de aynı kart var.
valoda da geçerli mi sadece cs2 de miYeni gelen özellikleri açıp CS2 girmeyin tekrar ban yicekler çünkü bu hafta görürsünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ban yiyebilirsin CS2 de açıp girme hiçbir haber takip etmiyorsun.
40 dakika bekledim sonuç aynı. 1 saniye 160 1 saniye 10 fps veriyor. Sadece BF2042de denedim. Yapacakları işi .....Bu sürümü kurmadan önce DDU ya da AMD yazılım temizleme aracını kullanın bence. RX 6700XT ye kurdum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Yeni driver sonrası shader önbelleği sıfırlandığı için bazı oyunlarda başta kasması normal. En az yarım saat bir deneyin. 2 yıldır neredeyse her çıkan sürümü çıktığı gibi kurarım ve bazı oyunlar için bu hep oluyor. Sadece ilk açtığınızdan belli bir süre sonrasında düzeliyor. Eğer kasma düzelmezse eski sürüme dönersiniz. Bildiğim kadarıyla 6000 serisine Anti Lag+ özelliğini vermeyecekleri için AFMF ile oluşan gecikme de belli ediyor kendini. Gamepad+ hikayeli oyun oynadığım zaman çok hissedilmiyor.
Overclock edersen o işlemcinin potansiyelini kullanırsın, i7 8700 ile hem rx 5600xt hemde rx 6600 kullandım. Rx 5600 xt yi biosunu modladım ve güzelde overclock etmiştim rx 6600'e geçince fps'de tık oynamadı5600XT ekran kartım var. Sizce güncel olmalı mıyım?