Neler Yeni

AMD Software kasıyor

ephei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
Arkadaşlar uygulamaya giriyorum ama arayüz akıcı değil kasıyor 10 FPS gibi mesela performans sekmesine geliyorum ölçümlerde iken aşağı yukarı yapınca hiç akıcı değil kasıyor bu neden olur ve çözümü var mı? Oyundayken falan çöküyor software. Ve aynı zamanda BIOS'tan gerekli ayarlamaları yapmama rağmen Smart acces Memory özelliği devre dışı olarak gözüküyor.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
efe araci
Arkadaşlar uygulamaya giriyorum ama arayüz akıcı değil kasıyor 10 FPS gibi mesela performans sekmesine geliyorum ölçümlerde iken aşağı yukarı yapınca hiç akıcı değil kasıyor bu neden olur ve çözümü var mı? Oyundayken falan çöküyor software. Ve aynı zamanda BIOS'tan gerekli ayarlamaları yapmama rağmen Smart acces Memory özelliği devre dışı olarak gözüküyor.
bu kasma olayının farkında olduklarını çökme olaylarının farkında olduklarını söylediler bi sonraki güncelleme ile çözülür muhtemelen bende de kasıyor ama çok kötü değil.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
ddu ile silip tekrar kur

ephei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kasma olayının farkında olduklarını çökme olaylarının farkında olduklarını söylediler bi sonraki güncelleme ile çözülür muhtemelen bende de kasıyor ama çok kötü değil.
hocam peki smart access memory özelliği neden açılmıyor olabilir bir fikriniz var mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
efe araci
Evet Hocam Ryzen 5 7600 kullanıyorum
Ben de aynı rx7800xt + 7600 ben de sorun olmadan açılmıştı aygıt yöneticisinden ekran kartını güncellemeyi dene bazen çözebiliyor yani bende işe yaramıştı :D

ephei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynı rx7800xt + 7600 ben de sorun olmadan açılmıştı aygıt yöneticisinden ekran kartını güncellemeyi dene bazen çözebiliyor yani bende işe yaramıştı :D
hocam onu denemiştim fakat olmadı :) biostan bütün ayarları yaptım oysaki neden açılmıyor anlamadım başka bir forumdada aynı konuyu açtım bir programdan kontrol ettim sorun olmadığını söylediler

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
hocam peki smart access memory özelliği neden açılmıyor olabilir bir fikriniz var mı?
Bios güncel değilse güncelleyin
csm kapalı olması lazım.
above 4g decoding açık
re-size bar support açık olması lazım

ephei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
Bios güncel değilse güncelleyin
csm kapalı olması lazım.
above 4g decoding açık
re-size bar support açık olması lazım
hocam bios güncel ve dediğiniz bütün ayarları yaptım ve defalarca kontrol ettim fakat hiçbir şekilde açılmıyor özellik

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
efe araci
hocam onu denemiştim fakat olmadı :) biostan bütün ayarları yaptım oysaki neden açılmıyor anlamadım başka bir forumdada aynı konuyu açtım bir programdan kontrol ettim sorun olmadığını söylediler
ilginç ya re-size bar açmayı deneyin ana kart biosunu güncellemeyi deneyin bunlar derman olabilir.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
hocam bios güncel ve dediğiniz bütün ayarları yaptım ve defalarca kontrol ettim fakat hiçbir şekilde açılmıyor özellik
Bu kısımdan bakıyorsunuz değil mi?
driver da performans sekmesinden kaldırıldı çünkü sam video var orda. Onunla karıştırıyor olmayasınız
1743183820811.png

1743183884582.png

ephei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
ilginç ya re-size bar açmayı deneyin ana kart biosunu güncellemeyi deneyin bunlar derman olabilir.
hocam burada ayarların açık-kapalı olduğu gözüküyor bakabilirsiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kısımdan bakıyorsunuz değil mi?
driver da performans sekmesinden kaldırıldı çünkü sam video var orda. Onunla karıştırıyor olmayasınız
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
evet hocam bende devre dışı yazıyor ve açıp kapatamıyorum

Ekler

• resize.png
    resize.png
    23.5 KB · Hit: 12
  • sam.png
    sam.png
    86.2 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR