Neler Yeni

AMD Software Video Çekme Yeri Yok

Lynshe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hasan Sümbültepe
Yaklasık 1-2 ay önce bilgisayarımda bir kaç parça değişikliği ve eklemesi yaptım apu bir işlemci kullanıyordum ( Ryzen 3 4300GE ) Şuanda ( Ryzen 5 3600 - XFX RX 6500 XT ) kullanıyorum bu parça eklemeleri sonrası AMD uygulamasında video yeri olmadığını farkettim biraz araştırdım ve herkesin AMD sürümünü değiştir güncelle kaldır vs. dediğini gördüm hepsini denememe rağmen hiçbiri işe yaramadı en son bilgisayara format attım fakat yine düzelmedi bu konu hakkında net bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• 1.png
    1.png
    948.3 KB · Hit: 39

bextrium

80+
Rx 6500 xt yayın ve kayıt özelliklerini donanımsal olarak taşımıyor. O yüzden harici başka bir programla işlemci üzerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor.

abcdefg1234

80+ Silver
Yaklasık 1-2 ay önce bilgisayarımda bir kaç parça değişikliği ve eklemesi yaptım apu bir işlemci kullanıyordum ( Ryzen 3 4300GE ) Şuanda ( Ryzen 5 3600 - XFX RX 6500 XT ) kullanıyorum bu parça eklemeleri sonrası AMD uygulamasında video yeri olmadığını farkettim biraz araştırdım ve herkesin AMD sürümünü değiştir güncelle kaldır vs. dediğini gördüm hepsini denememe rağmen hiçbiri işe yaramadı en son bilgisayara format attım fakat yine düzelmedi bu konu hakkında net bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
6500xt de encoder yok, ekran kartı üzerinden yayın veya kayıt yapamazsınız, ayrıca Radeon Relive da desteklemiyor.

Farway

80+ Silver
3600 ile güzel kayıt-yayın yapabilirsinn.

Farway

80+ Silver

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
harici bir program gerek

Top Bottom