Neler Yeni

Çözüldü✓ Amd stok fanı kırıldı geri takamıyorum

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
İlk başta bilgisayarımı açmaya çalıştığım zaman monitör sinyal yok dedi 4-5 saat videolar izledim RAM sök çıkar bios çıkar tak ekran kartı sök tak temizle herşeyi yaptım en son işlemci stok fanı çıkardım içini temizledim geri takacak ken kırıldı takamadım bide stok fanın arkasındaki termal macunu temizledim gördüğünüz gibi geri yerine taktım bilgisayar sorunsuz açılıyor mouse ışık geliyor klavye ye geliyor fanlar sıkıntısız sorunsuz dönüyor ama bir türlü ekran gelmiyor ben DisplayPort kullanıyorum çıkardım hdmı kullandım yine aynı sorun nerde çözemedim

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 75
  • image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 73
  • image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Hit: 84

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cihan Mert Karagöz
hocam 502 tutar gibi ama plastiği eritir alternatif bir yapıştırıcı ile tutturabilirsiniz gibi duruyor

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
İlk başta bilgisayarımı açmaya çalıştığım zaman monitör sinyal yok dedi 4-5 saat videolar izledim RAM sök çıkar bios çıkar tak ekran kartı sök tak temizle herşeyi yaptım en son işlemci stok fanı çıkardım içini temizledim geri takacak ken kırıldı takamadım bide stok fanın arkasındaki termal macunu temizledim gördüğünüz gibi geri yerine taktım bilgisayar sorunsuz açılıyor mouse ışık geliyor klavye ye geliyor fanlar sıkıntısız sorunsuz dönüyor ama bir türlü ekran gelmiyor ben DisplayPort kullanıyorum çıkardım hdmı kullandım yine aynı sorun nerde çözemedim
kanka o fanın altında işlemci olabilir dikkat et .d

WhoCares

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
yapıştıracaksan ısıya dayanıklı yapıştırıcı kullan

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cihan Mert Karagöz
hocam statiklenmiş olabilir fişini söküp güç tuşuna 30 40 sn kadar basılı tutup çalıştırmayı deneyebilirsin

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam statiklenmiş olabilir fişini söküp güç tuşuna 30 40 sn kadar basılı tutup çalıştırmayı deneyebilirsin
Deneceğim önce fanı yerine takıp macun süreyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk Allah razı olsun işlemcinin macunu değiştirdim senin dediğin gibi yaptım açtım 30-40 saniye bekledim pc kapandı sonra tekrar açtığım zaman pc açıldı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,398
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom